Θα έχει και… τρίτο ημίχρονο η αναμέτρηση Περιστέρι-Λάρισα, που βρήκε νικήτρια (82-78) την ομάδα του Αργύρη Πεδουλάκη.

Οι Θεσσαλοί ανακοίνωσαν πως κατέθεσαν ένσταση, καθώς θεωρούν πως στη φάση της τελευταίας ελεύθερης βολής του Παναγιώτης Βασιλόπουλου οι διαιτητές (Κορομηλάς, Ανδρικόπουλος, Κοϊμτζόγλου) κακώς μέτρησαν για δύο πόντους.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ:

«Η ΚΑΕ Λάρισα Bread Factory ενημερώνει πως καταθέτει ένσταση για την τελευταία φάση του Περιστερίου στον αγώνα απέναντι στην ομάδα μας, που ολοκληρώθηκε με 82-78 υπέρ των γηπεδούχων για την όγδοη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Stoiximan Basket League.

Πιο συγκεκριμένα η ένσταση αναφέρει το εξής: “Στη φάση της τελευταίας βολής του αγώνα, η μπάλα πέρασε μέσα στο καλάθι, οπότε θεωρούμε πως δεν μπορεί να μετρήσει από τους διαιτητές της αναμέτρησης ως δίποντο”
».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Οπαδοί του Ολυμπιακού πήγαν σπίτι του Πίτερς για να τον πείσουν να μείνει!

Συμπαίκτης με Αβδάλα: Δεσμεύτηκε στο ιστορικό North Carolina ο Σαμοντούροφ!

Παναθηναϊκός: Σε κυκλοφορία τα εισιτήρια του Game 2 με τον Ολυμπιακό

Ολυμπιακός: Διαθέσιμα από Κυριακή τα εισιτήρια του 1ου και του 3ου τελικού με Παναθηναϊκό

Το dunk party του Χολ και τα υπόλοιπα highlights από τη νίκη-πρόκριση του Ολυμπιακού επί της ΑΕΚ

Μπαρτζώκας: «Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ - Να ανεβάσουμε το κίνητρο και τη διάθεσή μας ενόψει τελικών»

Σάκοτα: «Έχω συμβόλαιο με την ΑΕΚ, απλά κάθε χρόνο τον Ιούνιο λέμε για το πόστο»

Μπαρτζώκας για τους τελικούς με τον Παναθηναϊκό: «Δύσκολη σειρά, με έναν εξαιρετικό αντίπαλο»!

Μαγικός Χολ και πολυφωνία στην επίθεση οδήγησαν τον Ολυμπιακό στους τελικούς με «σκούπα» επί της ΑΕΚ!

Για 23η φορά αντίπαλοι σε σειρά τελικών του πρωταθλήματος Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός