Οι «πράσινοι» δίνουν το τελευταίο τους φιλικό, πριν από την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων. Κόντρα σε μια ομάδα δυνατή, όπως η Νόριτς, που αναμένεται να πάει το ματς σε υψηλό ρυθμό, όπως συμβαίνει, συνήθως, με τις αγγλικές ομάδες.

Ο Γιάννης Αναστασίου πήρε μαζί του τους εξής παίκτες: Καπίνο, Κοτσόλη, Ταμπάκη, Μαρινάκη, Σπυρόπουλο, Νάνο, Χουχούμη, Κουτρουμπή, Σίλντενφελντ, Τριανταφυλλόπουλο, Μέντες, Λαγό, Δώνη, Αμπεϊντ, Ντίνα, Καρέλη, Μπαϊράμι, Μπεργκ, Αναστασόπουλο και Μουζακίτη. Θυμίζουμε ότι ο Ζέκα έμεινε τελευταία στιγμή εκτός, λόγω του τραυματισμού του στο μάτι.

Το «τριφύλλι», «πέταξε» με την πτήση Α3 600 της Aegean Airlines στις 9:15. Θα μεταβεί στο Λονδίνο και από εκεί οδικώς στο Νόριτς για την αυριανή πρόβα τζενεράλε.

Διονύσης Δεσύλλας

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Φωτιάς στη «Δίκη»: «Δεν κοιμάμαι όταν κάνω λάθη» - Τι είπε για πίεση, VAR και την υπόθεση Νταβέλη

Τσορμπατζόγλου: «Πίεση, αναμονή και αλλαγές που πρέπει επιτέλους να φανουν στον ΠΑΟΚ»

Τούρκος δημοσιογράφος: Στα 5 εκατ. ευρώ η μεταγραφή Ζουμπκόφ στην ΑΕΚ!

«Βόμβα» Ρομάνο: Η ΑΕΚ έκλεισε τον Ζουμπκόφ από την Τραμπζονσπόρ - Υπογράφει για 4 χρόνια!

Τσακίρης: «Στόχος του καλοκαιριού είναι ο Ριμπάλτα να τελειοποιήσει το πλάνο του στην ΑΕΚ»

Πιρόλα: «Μας αρέσει, αλλά δεν υπάρχει διαπραγμάτευση», λέει η Κόμο!

Τσανάκας: «Τι ισχύει με τα μεταγραφικά ονόματα που γράφονται για τον Ολυμπιακό»

Καλαμάτα για Οικονόμου: «Θερμά και ειλικρινή συλλυπητήρια στους οικείους του - Ας είναι ελαφρύ το χώμα...»

Sport: «Σοβαρό ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον Κρίστενσεν»!

ΑΕΚ για Μάριο Οικονόμου: «Ευχόμαστε κουράγιο και ψυχικές δυνάμεις στην οικογένεια και τους δικούς του ανθρώπους»