Αποστολή… καμικάζι αναλαμβάνει στην ΑΕΚ ο κόουτς Βαγγέλης Αγγέλου, όπως τόνισε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM και στην εκπομπή «Μπάσχετοι» ο Γιώργος Πετρίδης.

Ο ρεπόρτερ της Ένωσης μίλησε για τους στόχους της ομάδας από ‘δω και πέρα, αλλά και στις αλλαγές που ετοιμάζει ο Χαλκιδαίος προπονητής.

«Αναλαμβάνει δύσκολη αποστολή. Κάτι σαν… καμικάζι. Δεν θα μπορεί να κριθεί δίκαια. Πάμε μέχρι το τέλος της περιόδου και βλέπουμε. Από αυτό που έχουμε δει στις ομάδες που έχει εργαστεί, πρέπει να δούμε τι μετατροπές μπορεί να κάνει στην ΑΕΚ», είπε σχετικά.

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στην εξαιρετική ενέργεια του Νίκου Ζήση: «Όλοι ξέραμε πόσο σπουδαίος άνθρωπος είναι ο Νίκος και δείχνει πόσο μεγαλόψυχος είναι. Ήταν μια κίνηση ανθρωπιάς αυτό που έκανε με τον Γιώτη».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Δορκοφίκης: «Το σημερινό Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΟΚ οφείλει να υποβάλει σύσσωμο την παραίτησή του»

Ο Περικλής Δορκοφίκης αντικαταστάτης του Λιόλιου στο ΔΣ της ΕΟΚ

Συγκινήθηκε η Ερντέμ μιλώντας για τη μητέρα και την αδελφή της στην Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου του Μαστού

Νέος πρόεδρος της ΕΟΚ ο Άγγελος Παπανικολάου μετά την παραίτηση Λιόλιου

Συνέτριψε τον Παναθλητικό και παρέμεινε στην κορυφή Allwyn WBL1 ο Παναθηναϊκός!

Ολοκληρώθηκε μέσα σε 40 λεπτά η απολογία του Γιώργου Μαυραγάνη

Το απόγευμα της Τρίτης (27/10) στην Αθήνα για τον Ολυμπιακό ο Κόντσαρ

Μπαρτζώκας: «Οπουδήποτε πηγαίνουμε, πρέπει να παίζουμε σοβαρά για τον κόσμο μας»

Προπονητής Προμηθέα για το σκάνδαλο στο μπάσκετ: «Ό,τι πράξουν οι αρμόδιοι, θα ακολουθήσουμε»

Εντζάι: «Τα εγκωμιαστικά σχόλια του κόουτς μου έδωσαν επιπλέον αυτοπεποίθηση και κίνητρο»

TAGS: A.E.K.