Με την επιστροφή του Ντίνου Μήτογλου στον Παναθηναϊκό, λύνονται αρκετά τα… χέρια του Εργκίν Αταμάν, όπως ανέφερε ο Γιώργος Πετρίδης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Στο μεταξύ, με την απόκτηση του διεθνούς φόργουορντ, δυσκολεύει αρκετά η παραμονή του Δημήτρη Αγραβάνη στο ρόστερ. Οι «πράσινοι» έχουν δικαίωμα να κάνουν χρήση της σχετικής οψιόν μέχρι τις 15 Ιουλίου, ωστόσο κάτι τέτοιο δύσκολα θα γίνει.

Από ‘κει και πέρα, ο Γιώργος Πετρίδης ξεκαθάρισε πως ο Παναθηναϊκός δεν έχει κάνει κάποια πρόταση μέχρι τώρα στον Κώστα Σλούκα, ο οποίος αποχώρησε από τον Ολυμπιακό.

Τέλος, αναφορικά με τον Τζέριαν Γκραντ ανέφερε ότι είναι μία περίπτωση που έχει προχωρήσει. Ωστόσο αυτό που προέχει στο «τριφύλλι» αυτή την στιγμή είναι να κλείσει όλες τις υποθέσεις με τις βασικές του επιλογές, αφού ο Αμερικανός θα έχει συμπληρωματικό ρόλο στο ρόστερ.

Ακούστε το ρεπορτάζ του Γιώργου Πετρίδη στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6:

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ζέρβας: «Τότε θα παρουσιαστεί η μακέτα του νέου ΣΕΦ - Τι ισχύει με την ονοματοδοσία»

Πετρίδης: «Έχει χαθεί η επικοινωνία μεταξύ Αταμάν και παικτών - Ο Σλούκας πρέπει να αποτελεί παράδειγμα»

Σαββόπουλος: «Άμεσα η απάντηση Σπανούλη στον Άρη - Έχει πει στον Ζήση ότι δεν θα το κάνει σίριαλ»

Πόσταρε Μπαρτζώκα να τραγουδάει σύνθημα ο Ολυμπιακός

Το σχόλιο Γιαννακόπουλου για την παρουσία του Ολυμπιακού στο Μαξίμου

Μύδροι Παναθηναϊκού για Μπαρτζώκα: «Παραχαράκτης της ιστορίας, είσαι πολύ μικρός για να μιλάς για εμάς»!

Ο Τζόλης καλωσόρισε την οπαδό της Μπριζ, Τζούλι Βανλού, στον Αθηναϊκό!

«Κουράγιο στο αγαπημένο μας παιδί...»: Οι δηλώσεις Σάκοτα για τον χαμό του πατέρα του Φλιώνη και το Game 2 με Ολυμπιακό

Έτοιμος για το Game 2 με Παναθηναϊκό ο ΠΑΟΚ: «Να στείλουμε τη σειρά σε τρίτο παιχνίδι με την ώθηση του κόσμου»

Η γιορτή για το 4ο, το λάβαρο και η αποθέωση σε Πίτερς: Η παρακάμερα από τη νίκη του Ολυμπιακού επί της ΑΕΚ