Όλο το βάρος στην απόκτηση του Μάριους Γκριγκόνις ρίχνει πλέον ο Παναθηναϊκός, που θα ξεκινήσει τις επαφές με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας για να προχωρήσει την μεταγραφή του Λιθουανού άσου, όπως τόνισε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Πετρίδης.

«Ο Μάριους Γκριγκόνις είναι σε πρώτο πλάνο για την θέση 2 στον Παναθηναϊκό, οι άνθρωποι του οποίου θα μπουν στην διαδικασία των διαπραγματεύσεων με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας προκειμένου να σπάσουν το συμβόλαιο του Λιθουανού γκαρντ. Θα κάνει τα πάντα ο Παναθηναϊκός για να ντύσει στα πράσινα τον Γκριγκόνις, δεν είναι και πολύ εύκολο, αλλά τον θέλει πάρα πολύ ο Ράντονιτς. Φαντάζει ως ο ιδανικός αντικαταστάτης του Νέντοβιτς, για τον οποίο μπήκαν τα χρήματα από τον Ερυθρό Αστέρα», είπε μεταξύ άλλων.

Παράλληλα, ο ρεπόρτερ του σταθμού αναφέρθηκε και στα δεδομένα της υπόθεσης του Νικ Καλάθη, σημειώνοντας ότι οι «πράσινοι» δεν μπορούν να τον περιμένουν για πολύ.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Στον ανακριτή σήμερα ο Βαγγέλης Λιόλιος – Αρνείται τις κατηγορίες

Stoiximan GBL: Για το απόλυτο στην Πάτρα ο αποδεκατισμένος Ολυμπιακός - Ενδιαφέρουσα μάχη στη Ρόδο

Σκάνδαλο στο μπάσκετ: Η δημιουργία «στρατού» και το πολυτελές ξενοδοχείο - Τι θα υποστηρίξει ο Λιόλιος

Βαθμολογία Stoiximan GBL: Συνεχίζουν αήττητοι Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ - Το πανόραμα της 4ης αγωνιστικής

Ομπράντοβιτς: «Δύσκολα στη διπλή εβδομάδα Ρογκαβόπουλος, Μαντζούκας - Δεν είμαστε ρομπότ» -Τι είπε για τους τραυματίες

Ο Παπαθεοδώρου πήγε να πέσει από την καρέκλα του μετά το μοιραίο λάθος του Γουόκερ!

Παπαθεοδώρου για τις καταιγιστικές εξελίξεις στο ελληνικό μπάσκετ: «Ήταν απαραίτητο να συμβεί για να ξεβρωμίσει»

Ομπράντοβιτς: «Σλούκας και Ναν θα χρειαστούν χρόνο προκειμένου να είναι στο 100%»

Σοβαρεύτηκε στο 4ο δεκάλεπτο και έκανε το 4/4: Τα highlights από το Παναθηναϊκός-Καρδίτσα

Πάτησε γκάζι στο φινάλε και λύγισε τη μαχητική Καρδίτσα ο καταπονημένος Παναθηναϊκός!