Ελλάδα

Πετρίδης: «4,5 εκατ. ευρώ για τριετές ζητά ο Καλάθης, κοιτά αλλού ο ΠΑΟ - Συμφωνία με Γκριγκόνις»

Στα ύψη οι οικονομικές απαιτήσεις του Καλάθη, με τον Παναθηναϊκό να μην μπορεί να ανέβει εκεί. Συμφωνία με Γκριγκόνις, σε καλό κλίμα οι συζητήσεις με ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Το ρεπόρταζ από τον Γ. Πετρίδη

Δεν θα φορέσει και πάλι τη φανέλα του Παναθηναϊκού ο Νικ Καλάθης όπως τουλάχιστον φαίνεται από τις τελευταίες πληροφορίες που υπάρχουν. Σύμφωνα με όσα μετέδωσε στον «αέρα» του BwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Πετρίδης ο παίκτης οδεύει σε άλλη ομάδα καθώς οι απαιτήσεις του είναι τόσο υψηλές που οι πράσινοι δεν μπορούν να ανέβουν.

Όπως ανέφερε ο ρεπόρτερ των πράσινων ο Καλάθης ζητά 4,5 εκατομμύρια ευρώ για συμβόλαιο τριών ετών, ένα ποσό το οποίο υπερβαίνει το… ταβάνι του Παναθηναϊκού. Έτσι οι πράσινοι στρέφουν αλλού το βλέμμα τους για να καλύψουν τα κενά στο ρόστερ, αναγνωρίζοντας μάλιστα, ότι ο χρόνος πιέζει.

Μετά την εξέλιξη αυτή, ο σκοπός των ανθρώπων της ομάδας είναι τα χρήματα που προορίζονταν για την απόκτηση του Καλάθη να… μοιραστούν για τις άλλες κινήσεις που πρέπει να κάνει η ομάδα, έχοντας καλύτερες επιλογές.

Την ίδια στιγμή, τα νέα από την άλλη εκκρεμή μεταγραφική υπόθεση του Παναθηναϊκού, αυτή του Γκριγκόνις είναι καλά. Όπως ανέφερε στον «αέρα» ο Γιώργος Πετρίδης, οι πράσινοι έχουν έρθει σε συμφωνία με τον Λιθουανό άσο και την ίδια στιγμή οι διαπραγματεύσεις με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας είναι σε καλό δρόμο, ουσιαστικά απομένει να βρεθεί το ποσό για το buy-out του παίκτη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x