Το… τερπνό μετά του ωφελίμου σκοπεύει να συνδυάσει στις μεταγραφές του ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ, όπως σημείωσε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Πετρίδης.

«Λι και Καλαϊτζάκης είναι κλεισμένοι, θα ακολουθήσουν κι άλλοι. Μετά την ανακοίνωση του Ράντονιτς, ο Παναθηναϊκός θα έχει αρκετά πάρε-δώσε με τον Ραζνάτοβιτς. Ο Πετρούσεφ για παράδειγμα, που παίζει στο 4 και στο 5, αν και από τον Παναθηναϊκό λένε ότι είναι αρκετά πρώιμο να μιλήσουν για αυτόν. Είναι μια περίπτωση αρκετά ενδιαφέρουσα που μπορεί να απασχολήσει στο μέλλον. Θα γίνουν μεταγραφές που θα κάνουν γκελ στον κόσμο. Θα γίνουν δύο κινήσεις που θα έχουν αντίκτυπο στην ψυχολογία αλλά και στο αγωνιστικό κομμάτι», είπε μεταξύ άλλων.

Παράλληλα, ο ρεπόρτερ του σταθμού τόνισε ότι σίγουρα θα αποκτηθεί από τους «πράσινους» ένας πόιντ γκαρντ που θα πλαισιώσει τον Λι, με τον Καλάθη να «παίζει» αλλά να πρόκειται για χρονοβόρα περίπτωση, καθώς επίσης ένας αναπληρωματικός του Νέντοβιτς κι ένα βασικό «4άρι».

Ερωτηθείς για τους ξένους του Παναθηναϊκού, ο Πετρίδης επισήμανε πως ο Σαντ Ρος είναι χρήσιμος για το μοντέλο που θέλει να ακολουθήσει ο Ράντονιτς, αλλά το μέλλον του δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα, ενώ οι υπόλοιποι θα αποχωρήσουν.

Ακούστε εδώ το ηχητικό:

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Με Μοντέρο και Μιλουτίνοφ ο Ολυμπιακός κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα - Ξανά εκτός ο Βεζένκοφ

Ο καυτός Όσμαν και ο θετικός Χάτζινς: Τα highlights από τη φιλική νίκη του ΠΑΟΚ επί της Ούντινε

Άνετη φιλική νίκη επί των Vikos Falcons με τρεις πρωταγωνιστές για τον Άρη!

Πετρίδης: «Δυσκολεύουν την προετοιμασία του Παναθηναϊκού οι τραυματισμοί - Δεν φαινεται ενδεχόμενο προσθήκης»

Ζέρβας: «Ο Ολυμπιακός κρατάει την αντίδραση απέναντι στη Φενέρμπαχτσε - Δεν ξάφνιασε κανέναν η δήλωση του Ντόρσεϊ»

Ιτούδης: «Η επιστροφή του Ομπράντοβιτς είναι υπέροχη για το ευρωπαϊκό μπάσκετ και τον Παναθηναϊκό»

Τρινκιέρι: «Η τέταρτη περίοδος ήταν… σκ@τ@ - Δεν ξέρω αν θα ξαναδείτε τον Μπαζίνα»

Σάρωσε την Ούντινε με ασταμάτητο Όσμαν ο ΠΑΟΚ

Νίκησε σε φιλική αναμέτρηση την Μπασκίμι στο Ιβανώφειο και έδειξε θετικά στοιχεία ο Ηρακλής

Φιλική... ισοπαλία στην Πάτρα για Προμηθέα και Κολοσσό