Ο Κώστας Σλούκας ανανέωσε το συμβόλαιό του με τον Παναθηναϊκό έως το καλοκαίρι του 2027 και ο Γιώργος Πετρίδης αναφέρθηκε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 στη συμφωνία του «τριφυλλιού» με τον αρχηγό της ομάδας.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού σχολίασε πως είναι δεδομένο ότι ο Έλληνας γκαρντ θα κλείσει την καριέρα του στους «πράσινους» και στάθηκε στο πόσο σημαντικό είναι πως ο Παναθηναϊκός έκλεισε όλες τις ανοιχτές υποθέσεις του με τα συμβόλαια των παικτών του βασικού κορμού.

Παράλληλα, ανέλυσε τα δεδομένα ενόψει του αγώνα με τον Ερυθρό Αστέρα, αλλά και για την επιστροφή του Ματίας Λεσόρ στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας του Εργκίν Αταμάν.

Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα:

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

ΑΕΚ: Με δύο... έφηβους κόντρα στον Ολυμπιακό λόγω απουσιών

Ζέρβας: «Δεν μπορεί να επέμβει στο ΣΕΦ ο Ολυμπιακός, πρέπει να τηρηθούν τα συμφωνηθέντα»

Χωρίς Φουρνιέ κόντρα στην ΑΕΚ ο Ολυμπιακός

Παναθηναϊκός AKTOR-Πανιώνιος: Με στόχο την αντίδραση μετά την ήττα από τη Βαλένθια οι «πράσινοι»

Ολυμπιακός-ΑΕΚ: Στο ΣΕΦ το σημαντικότερο παιχνίδι της αγωνιστικής στην Stoiximan GBL

Γιαννακόπουλος: «Να χάνεις και να έχεις όλη τη στήριξη του κόσμου, ενώ ο αντίπαλός σου απολαμβάνει κρατική υποστήριξη»

Συνεχίζει ακάθεκτος ο Ηρακλής, πέρασε από την Καρδίτσα διευρύνοντας το σερί του

Άντεξε στην αντεπίθεση του Αμαρουσίου και πανηγύρισε την 5η νίκη του το Περιστέρι

Σεγκούρα: «Αυτή την ένταση θέλουμε να έχουμε ως ομάδα, πιστεύω στους παίκτες και την ομαδική δουλειά»

Επέστρεψε από τη διακοπή με νίκη επί του Κολοσσού και παραμένει στα ψηλά της βαθμολογίας ο ΠΑΟΚ