Δεν προκαλεί έκπληξη η επιστροφή του Νίκου Παππά στον Παναθηναϊκό, όπως εξήγησε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Πετρίδης.

«Η ενεργοποίηση του Νίκου Παππά έχει μια λογική, ήταν στις προπονήσεις εδώ και καιρό, παρακολουθούσε και τα παιχνίδια στο ΟΑΚΑ. Δεν ξέρω πότε θα τον ενεργοποιήσει ο Παναθηναϊκός, είναι μια κίνηση για να κλείσει και ο ίδιος την καριέρα του στην ομάδα που αγαπάει. Θα δούμε στην πράξη αν και πόσο μπορεί να βοηθήσει», είπε αρχικά.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού χαρακτήρισε πολύ σημαντικό το σημερινό ματς των «πράσινων» με την Μπασκόνια, εστιάζοντας στην επιθετική ικανότητα της ισπανικής ομάδας και χαρακτηρίζοντάς την ευχάριστη έκπληξη της Euroleague.

Παράλληλα, ο Πετρίδης επισήμανε πως ο Ντέγιαν Ράντονιτς είχε μετά από πολύ καιρό όλους τους παίκτες στη διάθεσή του και μια εβδομάδα γεμάτη προπονήσεις, άρα θα πρέπει να δούμε μια καλύτερη εικόνα από πλευράς Παναθηναϊκού που θα κάνει τον κόσμο του να χαμογελάσει.

Ακούστε το ηχητικό:

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Το Σούπερ Καπ της Ευρωλίγκας οδεύει προς Άμπου Ντάμπι - Ανοιχτό και το σενάριο Κωνσταντινούπολης

Κορυφαίος παράγοντας της EuroLeague ο Γιανκούνας της Ζαλγκίρις

Μπουενο: «Πιστεύω ακόμα ότι μπορούμε να βρούμε κοινό σημείο με το ΝΒΑ - Η Ευρωλίγκα δεν ήταν ποτέ άλλοτε τόσο δυνατή»

Η ανάρτηση της Ευρωλίγκας για Ομπράντοβιτς-Διαμαντίδη: «Ακριβώς όπως παλιά»

Ευρωλίγκα: Με 24 ομάδες από τη σεζόν 2027/28 - Επενδύσεις άνω των 1,2 δισ. ευρώ

Ανέλαβε πρόεδρος της Ένωσης προπονητών της Ευρωλίγκας ο Πασκουάλ

Παρτίζαν: «Ο Μπόνγκα ενεργοποιεί τη ρήτρα του και πάει σε άλλη ομάδα της Ευρωλίγκας»

Σκαριόλο: «Ο Ολυμπιακός άξιζε τρεις από τις τελευταίες Ευρωλίγκες, αλλά όχι τη φετινή»

Ντίνος: «Ο Παναθηναϊκός θα συνεχίσει να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της καινοτομίας, της δημιουργίας και της εξέλιξης»

Κορυφαία ομάδα της Euroleague στο μάρκετινγκ και φέτος ο Παναθηναϊκός