Τα credits στον Παναθηναϊκό AKTOR για την τρομερή του επίδοση στο κορυφαίο επίπεδο και μάλιστα εν μέσω πολλών νέων παικτών και φυσικά προπονητή, έδωσε ο Γιώργος Πετρίδης στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Είναι ένα μικρό θαύμα από πλευράς Παναθηναϊκού αυτό που έκανε στην Euroleague, όντας μια καινούργια ομάδα με 12 νέους παίκτες και νέο προπονητή και έχει μεγάλη αξία το επίτευγμά του για αυτό τον λόγο. Έχει φέρει την κατάσταση στα χέρια του ο Παναθηναϊκός. Ορίζει εκείνος τα πράγματα, έχει τη δύναμη του κατάμεστου ΟΑΚΑ, όπου έχει εννιά συνεχόμενες νίκες. Είναι μια καλή ευκαιρία να βάλει τέλος και στην ανομβρία 12 ετών που απέχει από το Final-4. Δεν υπάρχει κάποια προτίμηση, μέσα στην ομάδα. Η Μακάμπι έχει φουλ βάθος, η Μπασκόνια δείχνει πιο φορμαρισμένη τον τελευταίο καιρό», ανέφερε σχετικά.

Παράλληλα, ο ρεπόρτερ του σταθμού επισήμανε ότι μετά την προπόνηση των «πράσινων» θα ξέρουμε περισσότερα για τον Γκραντ, με τη λογική πάντως να λέει ότι ο Αταμάν θα τον προφυλάξει αύριο με τον Ολυμπιακό.

Ερωτηθείς για τον χρόνο συμμετοχής των παικτών του Παναθηναϊκού ΑΚΤΟR κόντρα στους Πειραιώτες, ο Πετρίδης σημείωσε ο Αταμάν έχει ανοίξει το rotation στα τρία τελευταία ματς και με αυτή την λογική θα κινηθεί, ενώ φυσικά θα εξαρτηθεί και από την εξέλιξη του ντέρμπι, το οποίο χαρακτήρισε, πάντως, από τα πιο «χαλαρά».

Ακούστε το ηχητικό:

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Γιαννακόπουλος: «Αν ήταν στο χέρι μου, ο Χουάντσο θα έμενε για πάντα» - Στήριξη σε Χέιζ-Ντέιβις, αποκάλυψη για πρόταση

Ανανέωσε με Λέρη ο Ολυμπιακός

Ζέρβας: «Πρέπει να παρουσιάσει καλύτερο πρόσωπο ο Ολυμπιακός-Δεν υπάρχει λόγος να ρισκάρει με Ντόρσεϊ»

Πετρίδης: «Πώς γίνεται να σφυρίζει σε αγώνα ομάδας, διαιτητής που έχει δεχθεί μήνυση από εκείνη;»

Αποχαιρέτησε τον Άρη ο Διονύσης Αγγέλου: «Τα καλύτερα είναι μπροστά»

Πήρε Σακελλαρίου ο Ολυμπιακός

Μέρος της προπόνησης Σλούκας και Ρογκαβόπουλος - Ανήμερα του Game 2 κρίνεται η συμμετοχή τους

Βίντεο του Παναθηναϊκού με 18 φάσεις από το Game 1 των τελικών - Στο επίκεντρο τα διαφορετικά κριτήρια της διαιτησίας!

Σε ακρόαση από τη ΔΕΑΒ ο ΠΑΟΚ για σοβαρό φαινόμενο βίας στο Game 2 με Παναθηναϊκό!

Η ατμόσφαιρα του ΣΕΦ, η αγωνία στο φινάλε και οι πανηγυρισμοί: Η παρακάμερα από τη νίκη του Ολυμπιακού στον πρώτο τελικό