Από το κακό στο… χειρότερο βαδίζει ο Παναθηναϊκός, γεγονός που επιβεβαιώθηκε και στο παιχνίδι με την ΑΕΚ, όπως σημείωσε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Πετρίδης.

«Το πιο βασικό είναι η νοοτροπία του Παναθηναϊκού. Ξεκίνησε κάπως καλά με την ΑΕΚ, αλλά μετά άρχισε να χάνει το μυαλό του, δίνοντας την μπάλα σε Μπέικον και Γκριγκόνις, περιμένοντας τα πάντα από αυτούς. Επιβεβαιώθηκε και χθες ότι είναι ο χειρότερος Παναθηναϊκός των τελευταίων 30 ετών, με τις τρεις σερί ήττες στην Ελλάδα. Σπάει το ένα αρνητικό σερί μετά το άλλο και ακόμα δεν έχουμε τελειώσει. Έχει να πάει σε Ρόδο και Περιστέρι. Δεν έχει εξασφαλίσει ακόμα την δεύτερη θέση. Πρέπει να καταλάβουν και κάποιοι παίκτες που βρίσκονται, θα υπάρξει αξιολόγηση από τον επόμενο προπονητή», είπε μεταξύ άλλων.

Ενώ ο ρεπόρτερ του σταθμού τόνισε ότι ο Μπέικον του βγάζει την αίσθηση πως δεν εμπιστεύεται τους συμπαίκτες του στο «τριφύλλι», βλέποντας πως πατάει στο παρκέ.

Ο Πετρίδης επισήμανε ότι στο κομμάτι του προπονητή τηρείται στάσης αναμονής, με τον Παναθηναϊκό να στοχεύει σε λύση τύπου Λάσο ή Αταμάν και Γιασικεβίτσιους, χωρίς να αποκλείει πάντως και κάποια έκπληξη.

Ερωτηθείς για την αλλαγή μάνατζερ του Παπαγιάννη, μετέφερε την αίσθηση ότι το κλκίμα αναφορικά με την παραμονή του διεθνούς σέντερ στους «πράσινους» έχει αλλάξει προς το θετικό.

Ακούστε το ηχητικό:

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ξανθόπουλος: «Για να έχεις πιθανότητα να κερδίσεις εδώ πρέπει να βάλεις τα σωστά σουτ»

Όσμαν: «Αντιδράσαμε στο παιχνίδι με τη Βίρτους, αυτή πρέπει να είναι η ταυτότητά μας»

Τα highlights από τη νίκη του πληθωρικού Παναθηναϊκού κόντρα στο ανταγωνιστικό Περιστέρι Betsson

Ακύρωσε το ρεπό της Δευτέρας ο Αταμάν: «Τέτοια νίκη είναι σαν ήττα - Αν είσαι μεγάλη ομάδα παίζεις όπως ο Ολυμπιακός»!

Stoiximan GBL: Διατήρησε το αήττητο ο Ολυμπιακός, συνεχίζει το κυνήγι ο Παναθηναϊκός

Ξανθόπουλος: «Μετά από πολύ καιρό δουλέψαμε φυσιολογικά»

Με ηγέτη Σάλας το Μαρούσι χαμογέλασε μετά από δύο μήνες και έστειλε μήνυμα… παραμονής!

Σερέλης: «Δεν είχαμε τη σωστή νοοτροπία και τη σοβαρότητα που έπρεπε» - Ο λόγος που δεν έκανε δηλώσεις ο Αταμάν

Ανέβασε ένταση στο δεύτερο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός και καθάρισε το Περιστέρι

Μπαρτζώκας: «Ευχαριστώ τους προέδρους που έβαλαν πτήση τσάρτερ για να αποφύγουμε τα μπλόκα»