Με την δύναμη της έδρας και της… άμυνάς του, ο Παναθηναϊκός AKTOR μπορεί να κερδίσει σήμερα και το δύσκολο ματς με τη Μπαρτσελόνα, όπως ανέφερε ο Γιώργος Πετρίδης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Το βλέπουν παιχνίδι με το παιχνίδι στον Παναθηναϊκό, είναι σίγουρα ένα πάρα πολύ υψηλό εμπόδιο η Μπαρτσελόνα, ένας πολύ καλός αντίπαλος. Δεν ξέρω αν έχει κάνει καλό το πως εξελίχτηκε το ματς των Καταλανών, πριν από 48 ώρες. Έχαναν κάποια στιγμή με 25 πόντους, το μάζεψαν, αλλά στο τέλος άνοιξε πάλι η διαφορά και έχασαν με 12 από τη Φενέρ. Υπάρχει και το πνευματικό, αλλά και το πόσες δυνάμεις έχουν ξοδέψει. Ο Παναθηναϊκός αν έχει την εικόνα που παρουσιάζει στο ΟΑΚΑ το τελευταίο τρίμηνο, όπου έχει επτά συνεχόμενες νίκες μην το ξεχνάμε, παίρνει πάρα πολύ μεγάλη ώθηση από τον κόσμο και ειδικά στην άμυνα τσακίζει κόκαλα, έχει πολλές πιθανότητες να πάρει την νίκη. Πολλά θα εξαρτηθούν από την αμυντική του προσήλωση. Ο Βιλντόσα θα είναι στην 12άδα αλλά δεν πιστεύω ότι θα τον χρησιμοποιήσει πολύ ο Αταμάν, σε ένα ματς που θα πέφτουν κορμιά», είπε μεταξύ άλλων.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού επισήμανε ότι το «τριφύλλι» έχει να κερδίσει από το 2018 την Μπαρτσελόνα και έχει χάσει δέκα σερί ματς αλλά και ότι η ομάδα του Αταμάν έχει «σπάσει» φέτος πολλές παραδόσεις.

Ενώ ο Πετρίδης σημείωσε ότι θα χρειαστούν και ο έβδομος και ο όγδοος παίκτης του Παναθηναϊκού ενώ ο Τούρκος προπονητής περιμένει περισσότερα πράγματα από αυτούς που θα έρθουν από τον πάγκο, όπως ο Χουάντσο ή ο Μπαλτσερόφσκι.

Ακούστε το ηχητικό:

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Γιασικεβίτσιους: «Δεν έχουμε καταλάβει τη φιλοσοφίας μας στην άμυνα και φερόμαστε σαν ερασιτεχνική ομάδα»

Σε κυκλοφορία τα εισιτήρια για το Game 4 του Παναθηναϊκού με τη Βαλένθια!

Τέιλορ: «Ήμασταν προετοιμασμένοι, μας άφησαν να παίξουμε οι διαιτητές, παίζουμε καλό κι όχι τοξικό μπάσκετ»

Χειραψία Μαρτίνεθ και Σερέλη μετά το τέλος του ματς στο T-Center

Ρογκαβόπουλος: «Όταν φτάνει εκεί το παιχνίδι τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα - Ήθελα πολύ να μπει το τελευταίο σουτ»

Μοντέρο: «Να κρατήσουμε την ίδια ενέργεια, αυτό είναι το παιχνίδι μας»

Σερέλης: «Ήμασταν λίγο παθητικοί, πήραμε το μάθημά μας και θα εμφανιστούμε πιο έτοιμοι»

Σορτς: «Δεν μπήκαμε καλά και δεν είχαμε ενέργεια»

«Η πίεση πλέον περνά στον Παναθηναϊκό»: Το σχόλιο του Γιώργου Πετρίδη μετά τη νίκη της Βαλένθια στο Game 3

Άλμπερτ: «Τερματίσαμε στη δεύτερη θέση για κάποιο λόγο και το δείξαμε σήμερα»