Συνεχίζοντας τη «διαβολοβδομάδα»... τελικών, ο Παναθηναϊκός ΑΚΤΟR υποδέχεται την Μπαρτσελόνα στο ΟΑΚΑ (22/03, 21:15, NovaSports Prime, sport-fm.gr, bwinΣΠΟΡ FM 94,6) για την 31η αγωνιστική της Ευρωλίγκας.

Οι «πράσινοι» προέρχονται από την εύκολη και σημαντική νίκη επί του Ερυθρού Αστέρα με σκορ 89-76 στο Βελιγράδι. Έχοντας σε πολύ καλή μέρα τους Κώστα Σλούκα, Ματίας Λεσόρ, Ντίνο Μήτογλου και Κέντρικ Ναν, η ομάδα του Εργκίν Αταμάν δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερα προβλήματα, σε μία έδρα όπου παραδοσιακά δυσκολεύεται, ανεβαίνοντας στο 19-11 και στην τρίτη θέση της διοργάνωσης.

Πλέον, με 4 ματς να απομένουν στην κανονική περίοδο, το «τριφύλλι» ψάχνει κάθε πιθανή νίκη έτσι ώστε να καταφέρει να φτάσει στον πολυπόθητο στόχο, που είναι το πλεονέκτημα έδρας. Μάλιστα, η αναμέτρηση κόντρα στην Μπαρτσελόνα, η οποία αποτελεί άμεσο ανταγωνιστή με ρεκόρ 20-10, είναι μία από τις πλέον κρίσιμες, αφού με ροζ φύλλο ο Παναθηναϊκός AKTOR θα πατήσει ακόμη πιο γερά στην τετράδα, κοιτάζοντας ακόμη και... ψηλότερα. Ειδικά, αν οι «πράσινοι» κάνουν την υπέρβαση και καλύψουν την ήττα 8 πόντων (80-72) στον πρώτο αγώνα.

Από την άλλη πλευρά, η Μπαρτσελόνα προέρχεται από μία πολύ αρνητική εμφάνιση. Οι «μπλαουγκράνα» παρασύρθηκαν από την... υπερηχητική Φενέρμπαχτσε στην Πόλη και ηττήθηκαν με σκορ 88-74, με αποτέλεσμα να βλέπουν πλέον ακόμη και τη δεύτερη θέση, την οποία κρατούσαν στη μεγαλύτερη διάρκεια της σεζόν, να απειλείται. Δεδομένα, η τρομερά ποιοτική ομάδα του Ρότζερ Γκριμάου θα ψάξει αντίδραση, έχοντας ως όπλο το ευρύτερο ροτέισιον από τον Παναθηναϊκό AKTOR, ο οποίος πάλι έπαιξε στο Βελιγράδι με... 6,5 παίκτες που «κουβάλησαν» όλο το φορτίο.

Όσον αφορά τα αγωνιστικά προβλήματα, ο Εργκίν Αταμάν είδε τον Λούκα Βιλντόσα να επιστρέφει στις προπονήσεις την Πέμπτη (21/03). Ο Αργεντινός γκαρντ ίσως βρίσκεται στη 12άδα, κάτι το οποίο δεν είναι σίγουρο, και μένει να φανεί αν θα πάρει χρόνο συμμετοχής από τον Τούρκο προπονητή. Εκτός θα βρίσκεται και πάλι ο Κώστας Αντετοκούνμπο. Από την άλλη πλευρά, πλήρης αναμένεται να παραταχθεί η Μπαρτσελόνα.

Την αναμέτρηση ορίστηκαν να διευθύνουν οι Μεντί Ντιφαλά (Γαλλία), Γκίτις Βίλιους (Λιθουανία) και Μικέλε Ρόσι (Ιταλία).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x