Ένα πολύ αρνητικό σερί τρέχει στην Ευρωλίγκα ο Παναθηναϊκός.

Οι «πράσινοι» μετρούν έξι συνεχόμενες ήττες κινδυνεύοντας να χάσουν από νωρίς το «τρένο» της οκτάδας, και ο Γιώργος Πετρίδης ανέφερε μιλώντας στον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 πως το επόμενο παιχνίδι στο ΟΑΚΑ απέναντι στην Μακάμπι (13/1, 21:00) είναι μια ευκαιρία για τον Παναθηναϊκό να επανέλθει στις νίκες, καθώς οι Ισραηλινοί δεν δείχνουν ιδιαίτερα καλό πρόσωπο εκτός έδρας.

Ο ρεπόρτερ του Παναθηναϊκού τόνισε πάντως, πως αν η ομάδα του Ντέγιαν Ράντονιτς ηττηθεί και δείξει πάλι κακό πρόσωπο απέναντι στη Μακάμπι, η θέση του Μαυροβούνιου θα δυσκολέψει πολύ καθώς το κλίμα και η εικόνα της ομάδας είναι σε άσχημο επίπεδο.

Όσον αφορά τα του ματς, ο Γιώργος Πετρίδης ανέφερε πως ο Παναθηναϊκός δεν αντιμετωπίζει προβλήματα και θα έχει λευκό απουσιολόγιο, ενώ σχολίασε πως «κλειδί» για την αντιμετώπιση της ομάδας του Κάτας είναι η απενεργοποίηση των Λορέντζο Μπράουν και Γουέιντ Μπόλντγουιν, κάτι που φυσικά δεν είναι εύκολο.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Το βίντεο του Παναθηναϊκού από τα αποδυτήρια μετά τη νίκη επί της Μονακό

Τα highlights από τη νίκη-πρόκριση του Παναθηναϊκού κόντρα στη Μονακό

Ρογκαβόπουλος: «Μας παρακίνησε ο Σορτς, να ματσάρουμε την ενέργεια της Βαλένθια»

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για το Παναθηναϊκός-Μονακό

Σλούκας: «Πολύ καλή ομάδα η Βαλένθια, αλλά ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί να φοβηθεί κάποιον»

Γιαννακόπουλος: «Δεχθήκαμε ανήθικη κριτική, τα αστέρια ξέρουν πότε να λάμψουν δυνατά»

Το ζευγάρι που θα βγάλει τον αντίπαλο του Ολυμπιακού στα playoffs της Ευρωλίγκας - Πότε είναι τα ματς των Πειραιωτών

Κλάιμπερν και Πάντερ πήραν τον πρώτο τελικό και η Μπαρτσελόνα... πλησιάζει στον Ολυμπιακό!

Αταμάν: «Όλοι έπαιξαν για την ομάδα - Από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρωλίγκα η Βαλένθια»

Μαρκοϊσβίλι: «Δώσαμε όλα όσα είχαμε παρά τις δυσκολίες, αλλά ο Παναθηναϊκός ήταν πιο πεινασμένος»