Η ΑΕΚ βρίσκεται σε ανοιχτό «πόλεμο» με την ομοσπονδία εδώ και χρόνια, όπως επισήμανε στον «αέρα» του ΣΠΟΡ FM και στην εκπομπή «Μπάσχετοι» ο Γιώργος Πετρίδης, που πρόσθεσε ότι η χθεσινή διαιτησία ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι.

Από ‘κει και πέρα, ο ρεπόρτερ της «Ένωσης» ανέφερε τα λάθη που στοίχισαν την ήττα από το Περιστέρι και κυρίως για την έλλειψη συγκέντρωσης που παρουσιάζεται στην ομάδα του Παπαθεοδώρου στα κρίσιμα σημεία των αγώνων.

Τέλος, ο Γιώργος Πετρίδης μίλησε και για τον Κιθ Λάνγκφορντ, αλλά και την καθοριστική φάση που έκρινε το νικητή του παιχνιδιού, ενόσω τόνισε πως δεν ευθύνεται η διαιτησία για τη χθεσινή ήττα.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Επέστρεψε στον ΠΑΟΚ η Μπουτσούκη

Λαρεντζάκης: «Κρατάμε τη δημιουργία, αλλά πρέπει να περιορίσουμε τα λάθη στα ματς που έρχονται»

Τολιόπουλος: «Όλοι δείξαμε ότι έχουμε μεγάλη θέληση, δεν γίνεται να λείπουμε από το Παγκόσμιο»

Σπανούλης: «Με ένα κακό παράθυρο ήρθε το τέλος του κόσμου - Όταν κάτι δεν πάει καλά πρέπει να αναλάβεις τις ευθύνες σου»

Μίλιτσιτς: «Ευχαριστημένος που παλέψαμε, ελπίζω να μην είναι σοβαρό του Πονίτκα»

Σπανούλης: «Υπάρχει μία καταστροφολογία, αλλά αυτή η ομάδα έχει αποδείξει ότι στα δύσκολα ενώνεται»

Ο «ζεστός» Τολιόπουλος και ο δημιουργικός Καλάθης: Τα highlights από τη φιλική νίκη της Ελλάδας επί της Πολωνίας

Ορεξάτη Εθνική με τρομερό Τολιόπουλο, πρώτο δείγμα θετικό πριν το κρίσιμο «παράθυρο»!

Σαρωτικός στο πρώτο φιλικό ο ΠΑΟΚ

Ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ παρακολουθεί από κοντά το φιλικό της Εθνικής μας με την Πολωνία

TAGS: A.E.K.