Τη βεβαιότητα πως η ΑΕΚ το επόμενο διάστημα θα εμφανιστεί καλύτερη, βάσει του ρόστερ που έχει στα χέρια του ο Ηλίας Παπαθεοδώρου τη φετινή σεζόν, εξέφρασε ο Γιώργος Πετρίδης στον ΣΠΟΡ FM 94,6.

Ο ρεπόρτερ της ομάδας επισήμανε πως στο χθεσινό ντέρμπι της πρεμιέρας της Basket League με τον Παναθηναϊκό οι παίκτες και των δύο ομάδων έψαχναν τη μεταξύ τους «χημεία» και θα χρειαστεί λίγο διάστημα η «βασίλισσα» να δέσει.

«Θα βρει τον δρόμο της η ΑΕΚ. Έχει πολύ καλό ρόστερ και αυτό φαίνεται από τις επιλογές που έγιναν τη φετινή σεζόν. Απλά πρέπει να βρουν χημεία μεταξύ τους οι παίκτες και αυτό θα συμβεί παιχνίδι με το παιχνίδι», ανέφερε συγκεκριμένα ο Γιώργος Πετρίδης.

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Η Μπουργκ προσκλήθηκε από τον Παναθηναϊκό στο «Παύλος Γιαννακόπουλος»

Δύο πιτσιρίκια από το Σιάτλ πήραν τη φανέλα του Καλάθη από τα χέρια του και το... πανηγύρισαν

Φρανσίσκο: «Μπορούμε να γίνουμε τρομακτική ομάδα-Θα μάθω πολλά από τον Ομπράντοβιτς»

Επέστρεψε στον ΠΑΟΚ η Μπουτσούκη

Λαρεντζάκης: «Κρατάμε τη δημιουργία, αλλά πρέπει να περιορίσουμε τα λάθη στα ματς που έρχονται»

Τολιόπουλος: «Όλοι δείξαμε ότι έχουμε μεγάλη θέληση, δεν γίνεται να λείπουμε από το Παγκόσμιο»

Σπανούλης: «Με ένα κακό παράθυρο ήρθε το τέλος του κόσμου - Όταν κάτι δεν πάει καλά πρέπει να αναλάβεις τις ευθύνες σου»

Μίλιτσιτς: «Ευχαριστημένος που παλέψαμε, ελπίζω να μην είναι σοβαρό του Πονίτκα»

Σπανούλης: «Υπάρχει μία καταστροφολογία, αλλά αυτή η ομάδα έχει αποδείξει ότι στα δύσκολα ενώνεται»

Ο «ζεστός» Τολιόπουλος και ο δημιουργικός Καλάθης: Τα highlights από τη φιλική νίκη της Ελλάδας επί της Πολωνίας

TAGS: A.E.K.