Την αποκάλυψη πως η μπασκετική ΑΕΚ θα μετακομίσει στο νέο της γήπεδο, στα Άνω Λιόσια, από τη νέα σεζόν έκανε ο Γιώργος Πετρίδης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Συγκεκριμένα, ο ρεπόρτερ της ομάδας τόνισε πως στη «βασίλισσα» έλαβαν τη συγκεκριμένη απόφαση, αφού καθυστέρησε αρκετά το τελευταίο κομμάτι με τη σχετική άδεια για τη χρήση του γηπέδου.

Την ίδια στιγμή έγιναν διάφορες εργασίες για να είναι έτοιμο το γήπεδο για να φιλοξενήσει αγώνες της ΑΕΚ και αποφασίστηκε, από τη στιγμή που δεν υπάρχει δυνατότητα να δώσει το «παρών» ο κόσμος της ΑΕΚ τη φετινή αγωνιστική περίοδο, να πάει η ομάδα μέχρι το τέλος της σεζόν στο κλειστό του ΟΑΚΑ και του χρόνου να πάει στα Λιόσια.

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Σκάνδαλο στο μπάσκετ: Τι σημαίνει η προσωρινή κράτηση για Λιόλιο, Μαυραγάνη και Παπαπέτρου και πόσο μπορεί να διαρκέσει

Φασούλας: «Η πλέον σκοτεινή περίοδος για το ελληνικό μπάσκετ - Να επεκταθεί η έρευνα στις εκλογές της ΕΟΚ»!

Δικηγόρος Λιόλιου: «Συγχαρητήρια σε όσους εργαλειοποιησαν τη δικαιοσύνη - Είναι αθώος»

Προφυλακίστηκε ο Βαγγέλης Λιόλιος, μαζί και ο συνεργάτης του Γιώργος Μαυραγάνης!

Οι αποφάσεις του νέου ΔΣ της ΕΟΚ: «Σεβασμός στη Δικαιοσύνη, διασφάλιση αξιοπιστίας, τομές για την εξυγίανση»

Δορκοφίκης: «Το σημερινό Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΟΚ οφείλει να υποβάλει σύσσωμο την παραίτησή του»

Ο Περικλής Δορκοφίκης αντικαταστάτης του Λιόλιου στο ΔΣ της ΕΟΚ

Συγκινήθηκε η Ερντέμ μιλώντας για τη μητέρα και την αδελφή της στην Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου του Μαστού

Νέος πρόεδρος της ΕΟΚ ο Άγγελος Παπανικολάου μετά την παραίτηση Λιόλιου

Συνέτριψε τον Παναθλητικό και παρέμεινε στην κορυφή Allwyn WBL1 ο Παναθηναϊκός!

TAGS: A.E.K.