Νίκη με πολλαπλά κέρδη χαρακτήρισε για τον Παναθηναϊκό αυτή επί της Ρεάλ ο απεσταλμένος του bwinΣΠΟΡ FMK 94,6 στη Μαδρίτη, Γιώργος Πετρίδης.

«Ο Παναθηναϊκός έλεγχε το ματς σε όλη του τη διάρκεια, αλλά έκανε κάποια παιδικά λάθη που τον έβαλαν σε περιπέτειες. Το διπλό που έκανε έχει μεγάλη αξία γιατί η Ρεάλ είναι πάντα δυνατή, όσες απουσίες και αν έχει. Θα έχει την ευκαιρία τώρα να μείνει στην Αθήνα για ένα δεκαήμερο, όπου ο Ομπράντοβιτς θα μπορεί να κάνει αρκετές καλές προπονήσεις για να διορθώσει και να βελτιώσει πράγματα», τόνισε.

Όσο για τον Κέντρικ Ναν, που πέτυχε 23 από τους 33 πόντους του στο τέταρτο δεκάλεπτο, αλλά και τους υπόλοιπους διακριθέντες είπε: «Είμαστε τυχεροί που ζούμε στην εποχή του Ναν. Αυτό που έκανε χθες στην τέταρτη περίοδο, με 23 πόντους χωρίς να χάσει σουτ στην έδρα της Ρεάλ, είναι εκπληκτικό. Ένιωθες ότι από όπου κι αν σηκωνόταν θα το βάλει. Έκανε φοβερό ματς και ο Λεσόρ, ενώ ήταν πολύ καλός και ο Μπόνγκα δένοντας την άμυνα με την παρουσία του».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ολυμπιακός-Ερυθρός Αστέρας: Οι διαιτητές του αγώνα

EuroLeague: Πέντε αναμετρήσεις στο πρόγραμμα της Πέμπτης

Nunn... better: Έγραψε ιστορία στη Euroleague με 23 πόντους σε ένα δεκάλεπτο ο Αμερικανός!

«Έδειξε πόσο έλειψε ο Ναν - Παναθηναϊκός με χαρακτήρα μεγάλης ομάδας»: Το σχόλιο Πετρίδη για το μεγάλο διπλό στη Μαδρίτη

Μαρτίνεθ: «Δεν είναι δικαιολογία οι απουσίες - Ελίτ παίκτης ο Ναν»

Μήτογλου στον bwinΣΠΟΡ FM: «Μεγάλη νίκη, έχουμε περιθώρια βελτίωσης - Δεν κατάλαβα πότε έβαλε 25 πόντους ο Ναν»

Ναν: «Σας είχα πει ότι ο MVP είναι εδώ - Με βοήθησε με τις αλλαγές ο Ομπράντοβιτς»

Ομπράντοβιτς για Ναν: «Αγαπάει το μπάσκετ, δουλεύει σκληρά - Χρειάζεται υπομονή, έχει περισσότερα ματς από προπονήσεις»

Θύμισε... Γιόκιτς με φοβερά νούμερα ο Λεσόρ: «Δεν είμαι κουρασμένος, αυτή είναι η δουλειά μας»

Συστήθηκε ξανά με απίθανη εμφάνιση ο Ναν: «Μεγάλη νίκη, βρισκόμαστε στον σωστό δρόμο»