Στην κορυφή του 4ου ομίλου του Κυπέλλου Ελλάδας βρίσκεται ο Ηρακλής και θα παραμείνει εκεί αν του έρθει όπως θέλει το άλλο ματς του γκρουπ που διεξάγεται την Τετάρτη (Λεβαδειακός-Πλατανιάς).

Ο «Γηραιός» νίκησε 2-1 τον Εθνικό Σερρών εκτός έδρα, «καθαρίζοντας» από νωρίς το παιχνίδι, αν και στο δεύτερο ημίχρονο άλλαξε η εικόνα του αγώνα.

Με γκολ των Κυριακίδη (6’) και Πασά (22’) έβαλε από νωρίς την ομάδα της Θεσσαλονίκης στη θέση του οδηγού, όμως η αποβολή του Αναστασόπουλου στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους και το γκολ των γηπεδούχων στις αρχές του δευτέρου (Τσουβαλτσίδης 55’) έφερε άγχος.

Τελικά, οι Θεσσαλονικείς κατάφεραν να φύγουν με τους τρεις βαθμούς και παραμένουν στο κόλπο της πρόκρισης τη στιγμή που οι γηπεδούχοι –που τελείωσαν κι αυτοί με δέκα λόγω αποβολής του Κουκολη στο 81’- αποχαιρέτησαν το θεσμό.


Το πρόγραμμα
Εθνικός Σερρών-Ηρακλής 1-2
Λεβαδειακός-Πλατανιάς (29/10, 15.00)

Η βαθμολογία
Ηρακλής 4
Πλατανιάς 3
Λεβαδειακός 1
Εθνικός Σερρών 0

Επόμενη αγωνιστική
Εθνικός Σερρών-Λεβαδειακός
Πλατανιάς-Ηρακλής

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Η αποθέωση στον Μάνταλο και η όμορφη στιγμή με Μπαλαμώτη: Η παρακάμερα της ΑΕΚ από την 8άρα με Πανσερραϊκό

Μάνταλος: «Είναι τιμή να φωνάζει ο κόσμος το όνομά μου - Τα χάλασε όλα ο τραυματισμός του Βάργκα»

Το «one man show» του Μάνταλου και η 8άρα της ΑΕΚ: Τα highlights από το πάρτι απέναντι στον Πανσερραϊκό

Νίκολιτς: «Ο Βάργκα δεν θα παίξει με Βόλο, ελπίζω να μη μείνει έξω για πολύ - Το μεγάλο όπλο μας είναι η ενότητα»

Ο Νίκολιτς επιβεβαίωσε την πρόθεση της ΑΕΚ να ζητήσει αναβολή του αγώνα με τον Ατρόμητο

Εκνευρισμένος ο Νίκολιτς στο γκολ του Πανσερραϊκού, παρά την οκτάρα της ΑΕΚ

Τσακίρης: «Το σόου του Μάνταλου, η πεντάδα των μικρών και ο τραυματισμός του Βάργκα που τον θέτει εκτός με Βόλο»

Ο Πανσερραϊκός γνώρισε τη βαρύτερη ήττα της ιστορίας του - Σε μαύρο φόντο το σήμα του συλλόγου στα social media!

Ο Βίντα παρέδωσε το περιβραχιόνιο στον Μπαλαμώτη!

Superbet Κύπελλο Ελλάδας: Η βαθμολογία μετά την 3η αγωνιστική - ΑΕΚ, Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός μαζί στην κορυφή