Παίκτης της ΑΕΛ θα γίνει ο Μπρούνο Μπαράνκο.

Όπως ανακοίνωσε η «βυσσινί» ΠΑΕ, προχώρησε στην απόκτηση του 23χρονου Αργεντινού επιθετικού, ο οποίος αγωνιζόταν στον Ολυμπιακό Βόλου.

Μάλιστα υπογραμμίστηκε ότι η συγκεκριμένη αγορά έγινε στο πλαίσιο γενικότερης συνεργασίας που θα υπάρχει πλέον με την ομάδα της Μαγνησίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει την αγορά από την ΠΑΕ Ολυμπιακού Βόλου, του ηλικίας 23 ετών σέντερ φορ Bruno Barranco.

O Bruno Barranco είναι Αργεντίνος, αλλά έχει Ιταλικό διαβατήριο.

Η ΠΑΕ ΑΕΛ και προσωπικά ο Αλέξης Κούγιας, θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Ολυμπιακού Βόλου Ευριπίδη Τσιμπανάκο για την επιλογή του να παραχωρήσει τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή στην ομάδα μας, λόγω της προσωπικής σχέσης με τον κ. Κούγια και παρά το ότι υπήρχαν περισσότερες προτάσεις και με περισσότερα χρήματα.

Η μεταγραφή αυτή αποτελεί και την εκκίνηση μιας σχέσεως συνεργασίας μεταξύ της ΑΕΛ και του ιστορικού Βόλου, ο οποίος έχει κάνει μία επανεκκίνηση ώστε να κατακτήσει στο μέλλον την θέση που του αρμόζει στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Η συμφωνία ολοκληρώθηκε στις εγκαταστάσεις του νέου προπονητικού κέντρου του Ολυμπιακού Βόλου.

Ο ποδοσφαιριστής θα είναι αύριο στην Λάρισα, για την τυπική ολοκλήρωση της μεταγραφής, αφού προηγουμένως υποβληθεί σε ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις, αλλά και τεστ Covid19.

Ο ποδοσφαιριστής θα υπογράψει συμβόλαιο 3,5 ετών, παρουσία και του εκπροσώπου, πρώην ποδοσφαιριστή και της ΑΕΛ, Lionel Potsi».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Στην Κηφισιά θα συνεχίσει την καριέρα του ο Δοϊρανλής

Επίσημο: Με αγορά-ρεκόρ στη Σπόρτινγκ Κάνσας Σίτι από τον Ολυμπιακό ο Αντρέ Λουίς

Διαρκείας στους ποδοσφαιριστές που δόξασαν τον Παναθηναϊκό με απόφαση Αλαφούζου

ΑΕΚ: Σε κυκλοφορία βρίσκονται τα εισιτήρια για την πρεμιέρα με τον Ηρακλή

Με φόντο τον Βοτανικό: Έφυγαν πάνω από 15 χιλ. διαρκείας - Πόσοι διεκδικούν προτεραιότητα για το νέο γήπεδο

Συγκινητικός Τάισον για Κωνσταντέλια: «Ευχαριστώ τον Θεό που μου έδωσε τη δυνατότητα να αγωνιστώ στο πλευρό σου»

Νικολακόπουλος: «Έρχεται ο Κάσερες για τον Ολυμπιακό»

Βούρκωσε στο αντίο του στον Ερυθρό Αστέρα ο Τικνιζιάν: «Ημουν έτοιμος να πεθάνω για οποιονδήποτε στο γήπεδο»

Αθανασίου: «Εκτός από την ουσία θέλει να δείξει και αγωνιστική βελτίωση ο Παναθηναϊκός κόντρα στη Χράντετς Κράλοβε»

Τικνιζιάν: «Πρωτάθλημα και όσο ψηλότερα γίνεται στο Europa League με τον Ολυμπιακό»