Ο Ανδαλουσιανός τεχνικός τόνισε πως πάντα πρέπει να δίνουν όλες τις δυνάμεις τους και περιμένει την επάνοδο των τραυματιών και ειδικότερα του Μάρκοβιτς, ενώ στάθηκε στα άσχημα ποσοστά στα δίποντα.

Αναλυτικά: «Όταν παίζεις σε οποιοδήποτε άθλημα και είσαι γεμάτος άγχος και νεύρα, τότε είναι πολύ δύσκολο να κάνεις καλά τη δουλειά σου. Δουλειά μας είναι να παίζουμε πάντα στο όριο των δυνατοτήτων μας. Πρέπει να επιστρέψουν οι τραυματίες, αλλά αυτό θα γίνει σιγά-σιγά.

Υπάρχουν παίκτες τραυματίες, όπως ο Μάρκοβιτς, ο οποίος μας δίνει ηρεμία με το μυαλό του στο παιχνίδι, κάτι που έχουμε ανάγκη. Στο ματς με τον Παναθηναϊκό, είχαμε κακά ποσοστά στα δίποντα και προσπαθήσαμε να αλλάξουμε τον ρυθμό με αλλαγές στις άμυνες».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Nunn... better: Έγραψε ιστορία στη Euroleague με 23 πόντους σε ένα δεκάλεπτο ο Αμερικανός!

«Έδειξε πόσο έλειψε ο Ναν - Παναθηναϊκός με χαρακτήρα μεγάλης ομάδας»: Το σχόλιο Πετρίδη για το μεγάλο διπλό στη Μαδρίτη

Μαρτίνεθ: «Δεν είναι δικαιολογία οι απουσίες - Ελίτ παίκτης ο Ναν»

Μήτογλου στον bwinΣΠΟΡ FM: «Μεγάλη νίκη, έχουμε περιθώρια βελτίωσης - Δεν κατάλαβα πότε έβαλε 25 πόντους ο Ναν»

Ναν: «Σας είχα πει ότι ο MVP είναι εδώ - Με βοήθησε με τις αλλαγές ο Ομπράντοβιτς»

Ομπράντοβιτς για Ναν: «Αγαπάει το μπάσκετ, δουλεύει σκληρά - Χρειάζεται υπομονή, έχει περισσότερα ματς από προπονήσεις»

Θύμισε... Γιόκιτς με φοβερά νούμερα ο Λεσόρ: «Δεν είμαι κουρασμένος, αυτή είναι η δουλειά μας»

Συστήθηκε ξανά με απίθανη εμφάνιση ο Ναν: «Μεγάλη νίκη, βρισκόμαστε στον σωστό δρόμο»

Μαρτίνεθ: «Χάσαμε στις λεπτομέρειες στην παράταση, δεν έπρεπε να στείλουμε Ναν-Φρανσίσκο στις βολές»

Ομπράντοβιτς: «Παίξαμε καλά στην επίθεση, πρέπει να βελτιώσουμε την άμυνα - Όλοι ξέρουμε την ποιότητα του Ναν»