Ήρθε, προπόνησε και… υπέγραψε. Ο Γκουστάβο Πογέτ είναι και τυπικά ο νέος προπονητής της ΑΕΚ, υπογράφοντας συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι και με την προοπτική επέκτασης για άλλα δύο χρόνια.
Στον πάγκο, ο Ουρουγουανός τεχνικός θα έχει βοηθούς τους Μαουρίσιο Ταρίκο και Τσάρλι Ότγουεϊ, ενώ ο ίδιος στη συνέχεια δήλωσε στην ιστοσελίδα της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ έκπληκτος από την υποδοχή που του έγινε.
Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:
«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει ότι ο Γκουστάβο Πογιέτ υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι το καλοκαίρι με προοπτική επέκτασης για δύο ακόμα χρόνια. Μαζί του υπέγραψαν οι δύο συνεργάτες του Μαουρίσιο Ταρίκο και Τσάρλι Ότγουεϊ».
Μετά την υπογραφή του συμβολαίου του, ο Γκουστάβο Πογιέτ δήλωσε στο aekfc.gr:
«Γνωρίζω ότι ήρθα σε έναν τεράστιο σύλλογο και έχω μείνει έκπληκτος από την υποδοχή που μου έχει γίνει. Στόχος μας είναι να παίζουμε σε κάθε αγώνα για τη νίκη, αρχής γενομένης από το ντέρμπι της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό, και να διατηρήσουμε την επαφή με τις πρώτες θέσεις». ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube