Σε γρίφο για δυνατούς λύτες έχει μετατραπεί η υπόθεση της βασικής ενδεκάδας που θα παρατάξει ο Πάουλο Μπέντο στον αυριανό αγώνα κόντρα στον Ατρόμητο, που θα κρίνει και το μέλλον του Ολυμπιακού στο Κύπελλο Ελλάδας.

Ο Πορτογάλος τεχνικός δεν ξεκαθάρισε ούτε σήμερα στο 100% τι έχει στο μυαλό του για την αυριανή αναμέτρηση, αφού πάντα υπάρχει στο πίσω μέρος του μυαλού του οι αγώνες με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα και την Μπεσίκτας.

Βάσει αυτών των δεδομένων ακριβή συμπεράσματα δεν προκύπτουν, παρά μόνο πιθανότητες που αυτή τη στιγμή προκύπτουν από το ρεπορτάζ.

Ο Πορτογάλος τεχνικός θα πορευθεί με το 4-2-3-1 και τον Λεάλι στη θέση του γκολκίπερ, Φιγκέιρας και Ντε Λα Μπέγια ως μπακ δεξιά και αριστερά αντίστοιχα, Μποτία, Ντα Κόστα τα δύο σέντερ μπακ.

Στον άξονα της μεσαίας γραμμής, σίγουρος θεωρείται αυτή τη στιγμή ο Ρέτσος, με τον Ανδρούτσο να είναι το φαβορί για να τον πλαισιώσει και στη μεσοεπιθετική γραμμή θα είναι ο Ελιουνούσι και πιθανότατα οι Φορτούνης, Σεμπά, αλλά έχει και ο Μανθάτης πιθανότητες να ξεκινήσει.

Στην κορυφή της επίθεσης θα είναι ο Καρίμ Ανσαριφάρντ.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ανακοινώθηκε η 4η αγωνιστική του Superbet Κυπέλλου Ελλάδας - Τότε είναι το ΠΑΟΚ-ΑΕΚ

Η αποθέωση στον Μάνταλο και η όμορφη στιγμή με Μπαλαμώτη: Η παρακάμερα της ΑΕΚ από την 8άρα με Πανσερραϊκό

Μάνταλος: «Είναι τιμή να φωνάζει ο κόσμος το όνομά μου - Τα χάλασε όλα ο τραυματισμός του Βάργκα»

Το «one man show» του Μάνταλου και η 8άρα της ΑΕΚ: Τα highlights από το πάρτι απέναντι στον Πανσερραϊκό

Νίκολιτς: «Ο Βάργκα δεν θα παίξει με Βόλο, ελπίζω να μη μείνει έξω για πολύ - Το μεγάλο όπλο μας είναι η ενότητα»

Ο Νίκολιτς επιβεβαίωσε την πρόθεση της ΑΕΚ να ζητήσει αναβολή του αγώνα με τον Ατρόμητο

Εκνευρισμένος ο Νίκολιτς στο γκολ του Πανσερραϊκού, παρά την οκτάρα της ΑΕΚ

Τσακίρης: «Το σόου του Μάνταλου, η πεντάδα των μικρών και ο τραυματισμός του Βάργκα που τον θέτει εκτός με Βόλο»

Ο Πανσερραϊκός γνώρισε τη βαρύτερη ήττα της ιστορίας του - Σε μαύρο φόντο το σήμα του συλλόγου στα social media!

Ο Βίντα παρέδωσε το περιβραχιόνιο στον Μπαλαμώτη!