· Ο Ολυμπιακός λοιπόν απαγόρευσε στον Ομάρ να πάει να παίξει με την Εθνική Νορβηγίας δύο φιλικά αρχές Ιουνίου. Η Νορβηγία είναι εκτός Μουντιάλ, η παρουσία του Ομάρ δεν ήταν υποχρεωτική στα φιλικά κι ο Ολυμπιακός το ξέκοψε.

· Επιτέλους, θα σχολίαζα εγώ, μία καλή κίνηση αναφορικά με το μέτωπο Εθνικών ομάδων-συλλόγων!

· Για ποιο λόγο να πάει ο Ομάρ να παίξει στα φιλικά της Νορβηγίας με τον Παναμά κι την Ισλανδία, τέτοια εποχή; Στις 15 Ιουνίου ο Ολυμπιακός ξεκινάει προετοιμασία για τη νέα σεζόν. Να πάει ο Ομάρ τώρα ένα δεκαήμερο στην Εθνική του, για ματς της πλάκας και να πρέπει μετά ο Ολυμπιακός να του δώσει άδεια για να λείψει δέκα ημέρες από την προετοιμασία…

· Άσε που μπορεί να προκύψει κάποιος τραυματισμός, μετά από αποχή του σχεδόν ένα μήνα από αγώνες και προπονήσεις, κι ο Ομάρ είναι παίκτης που μπορεί να πάρει μεταγραφή. Η, αν δεν πάρει μεταγραφή είναι παίκτης που θα υπολογίζεται για βασικός στον Ολυμπιακό.

· Ο Ομάρ από τον Ολυμπιακό πληρώνεται, καλοπληρώνεται δηλαδή και μόλις πριν ένα χρόνο υπέγραψε καινούργιο συμβόλαιο, οπότε τον Ολυμπιακό θα πρέπει να σέβεται και να υπολογίζει. Και νομίζω ότι κι ο ίδιος θα πρέπει να συμφωνεί με την επιλογή του συλλόγου.

· Τι νόημα θα είχε να σταματούσε τις διακοπές στις οποίες είναι από τις 7 Μαίου, να πήγαινε δέκα ημέρες στην Εθνική του και μετά να ξαναέφευγε για διακοπές και να επέστρεφε στον Ολυμπιακό.

· Ας κάτσει λοιπόν στα αβγά του.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube