Όπως γίνεται συνήθως σε τέτοιες περιπτώσεις, φίλοι του Παναθηναϊκού υποδέχθηκαν «ζεστά» την αποστολή της ομάδας κατά την άφιξή της στο Βόλο. Περίπου 60 άτομα αποθέωσαν τους παίκτες του Αναστασίου και με καπνογόνα «φώτισαν» τη νύχτα.

Φυσικά ζήτησαν την κατάκτηση του Κυπέλλου που είναι και ο μεγάλος φετινός στόχος της ομάδας, ενώ ιδιαίτερη «αγάπη» έδειξαν οι φίλοι της ομάδας στον Κώστα Τριανταφυλλόπουλο, στον οποίο μάλιστα δόθηκε και μια αναμνηστική μπλούζα του πράσινου συνδέσμου στο Βόλο.

Υπενθυμίζεται πως το τριφύλλι καλείται να υπερασπιστεί την Τετάρτη κόντρα στον τοπικό Ολυμπιακό το υπέρ του 4-0 απ’ τη Λεωφόρο κι ενώ δεν βρίσκονται στην αποστολή οι Νάνο, Σίλντενφελντ, Μπεργκ, Ζέκα, Καπίνο για να ξεκουραστούν, ο τραυματίας Μέντες κι ο ανέτοιμος Πέτριτς.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Η αποθέωση στον Μάνταλο και η όμορφη στιγμή με Μπαλαμώτη: Η παρακάμερα της ΑΕΚ από την 8άρα με Πανσερραϊκό

Μάνταλος: «Είναι τιμή να φωνάζει ο κόσμος το όνομά μου - Τα χάλασε όλα ο τραυματισμός του Βάργκα»

Το «one man show» του Μάνταλου και η 8άρα της ΑΕΚ: Τα highlights από το πάρτι απέναντι στον Πανσερραϊκό

Νίκολιτς: «Ο Βάργκα δεν θα παίξει με Βόλο, ελπίζω να μη μείνει έξω για πολύ - Το μεγάλο όπλο μας είναι η ενότητα»

Ο Νίκολιτς επιβεβαίωσε την πρόθεση της ΑΕΚ να ζητήσει αναβολή του αγώνα με τον Ατρόμητο

Εκνευρισμένος ο Νίκολιτς στο γκολ του Πανσερραϊκού, παρά την οκτάρα της ΑΕΚ

Τσακίρης: «Το σόου του Μάνταλου, η πεντάδα των μικρών και ο τραυματισμός του Βάργκα που τον θέτει εκτός με Βόλο»

Ο Πανσερραϊκός γνώρισε τη βαρύτερη ήττα της ιστορίας του - Σε μαύρο φόντο το σήμα του συλλόγου στα social media!

Ο Βίντα παρέδωσε το περιβραχιόνιο στον Μπαλαμώτη!

Superbet Κύπελλο Ελλάδας: Η βαθμολογία μετά την 3η αγωνιστική - ΑΕΚ, Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός μαζί στην κορυφή