Ο Πέτρος Πρέκας τόνισε πως ήταν σημαντική η νίκη της Εθνικής μπάσκετ γυναικών κόντρα στην Εσθονία και θεωρεί πως δέχτηκαν εύκολα καλάθια από τις αντιπάλους της, ζήτησε ξεκούραση ενόψει του κυριακάτικου ματς με τη Μεγάλη Βρετανία και στάθηκε και στο ροτέισον που έκανε.

Αναλυτικά: «Είναι πολύ σημαντικό που κάναμε ακόμα μια νίκη, πάμε ένα βήμα μπροστά. Πιστεύω ότι βγάλαμε μεγάλη ενέργεια και κάποιες φορές ήταν τόσο μεγάλη η ενέργεια που βγαίναμε εκτός ισορροπίας στην άμυνα και δεχτήκαμε κάποια εύκολα καλάθια.

Τα κορίτσια έκαναν μια μεγάλη προσπάθεια σε ένα δύσκολο παιχνίδι, γιατί τα "παράθυρα" είναι δύσκολα, καθώς οι ομάδες έχουν μεταβολές και είναι απρόβλεπτες. Είμαι πολύ ευχαριστημένος. Τώρα, χρειαζόμαστε ξεκούραση για να πάμε στο επόμενο παιχνίδι την Κυριακή με τη Μ. Βρετανία.
Κρατάω την ενέργεια και τη διάθεση. Το καλό είναι ότι κάναμε ροτέισον, έπαιξαν όλα τα κορίτσια και αυτό μας δίνει μεγαλύτερο αβαντάζ για τον αγώνα της Κυριακής».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Υποβλήθηκε σε επέμβαση ο Μπράουν

Πετρίδης: «Από την πρώτη μέρα φάνηκε τι πρεσβεύει ο Ομπραντοβιτς και τι σημαίνει για τον κόσμο του Παναθηναϊκού»

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας του με τον Νιλικίνα

Το συλλεκτικό μπλουζάκι της ΚΑΕ Παναθηναϊκός για τη μεγάλη επιστροφή του Ομπράντοβιτς

Αποχαιρέτησε τον Ολυμπιακό ο Φαλ: «Σας ευχαριστώ για όλα, ένιωσα από την αρχή σαν στο σπίτι μου»

Γιαννακόπουλος: «Το '24 ευρωπαϊκό, το '25 γήπεδο στολίδι, το '26 επιστροφή βασιλιά - Τα καλύτερα είναι μπροστά μας»

«Πλήρωσε» το στοίχημα ο Φουρνιέ και έβαψε κόκκινο το μούσι του!

Μένει Παρτίζαν και δεν ακολουθεί τον Ομπράντοβιτς στον Παναθηναϊκό ο Μάτοβιτς

«Η ιστορία συνεχίζεται»: Η φωτογραφία Ομπράντοβιτς και Δημήτρη Γιαννακόπουλου στο άγαλμα του Παύλου

Η έκπληξη των οπαδών στον Γιαννακόπουλο - Του τραγούδησαν για τα γενέθλιά του