Τα τελευταία νέα του Παναθηναϊκού, ενόψει του αποψινού ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη για την 8η αγωνιστική της Stoiximan Super League, μετέφερε ο Τάσος Νικολογιάννης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Είναι το τρίτο ντέρμπι στη σειρά για τον Παναθηναϊκό και θέλει οπωσδήποτε τη νίκη. Είναι ένα παιχνίδι, όμως, που δεν κρίνει το παραμικρό το αποτέλεσμά του, καθώς ακολουθούν τα πλέι οφ, όπου μπορεί να υπάρξουν πολλές ανατροπές, αν οι διαφορές δεν είναι πολύ μεγάλες. Υπάρχουν πολλά παιχνίδια, για να πούμε ότι κρίνεται κάτι από τώρα. Ο Γιοβάνοβιτς θα κατεβάσει την ομάδα με στόχο τη νίκη, όπως κάνει σε κάθε παιχνίδι. Αν δεν έρθει η νίκη, η ισοπαλία δεν θα είναι ένα καταστροφικό αποτέλεσμα», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Ο Γιοβάνοβιτς γνωρίζει τα δυνατά σημεία του Ολυμπιακού και ένα από αυτά είναι η δεξιά πλευρά με τον Ροντινέι και για αυτό τον λόγο θα έχει ειδικό ρόλο ο Μαντσίνι. Πλέον υπάρχουν και πολλές επιλογές για τον προπονητή και μπορεί ανά πάσα στιγμή να αιφνιδιάσει με τους παίκτες που επιλέγει για το αρχικό σχήμα, αφού μπορούν οι ποδοσφαιριστές που θα έρθουν από τον πάγκο να κάνουν τη διαφορά και να δώσουν βαθμούς στην ομάδα», πρόσθεσε.

Και κατέληξε, λέγοντας: «Χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή στα πρώτα λεπτά το ματς, αφού μπαίνει φουριόζος ο Ολυμπιακός και δεν πρέπει να του επιτρέπει να βάλει ένα γρήγορο γκολ. Με κυκλοφορία της μπάλας, ο Παναθηναϊκός πρέπει να κάνει αισθητή την παρουσία του στην αντίπαλη άμυνα και όποια ευκαιρία του παρουσιαστεί να την κάνει γκολ, αφού σε τέτοιου είδους ματς δεν έχεις πολλές ευκαιρίες και όσες προκύψουν πρέπει να τις κάνει γκολ».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Συγκινητικό ποστ από Ποντένσε: «Σε κάθε παιδί στην Ελλάδα, είστε τυχεροί που είστε οπαδοί του Ολυμπιακού»

Super 3: «Ερασιτεχνικός ο τρόπος λειτουργίας της ομάδας από τα γραφεία έως τα αποδυτήρια - Ακόμη περιμένουμε εξηγήσεις»!

Στην Τήνο o Δημήτρης Μελισσανίδης με το υπερπολυτελές Vera - Δείτε φωτογραφίες

Νικολογιάννης: «Καμία απάντηση από τον Σάρι στον Παναθηναϊκό - Καθοριστική η επόμενη εβδομάδα για το θέμα του προπονητή»

Τσορμπατζόγλου: «Θέμα χρόνου να ανακοινωθεί από τον ΠΑΟΚ ο Θυμιάνης, κρούση και για Τσιφτσή»

Νικολακόπουλος: «Πώς έχει το θέμα με Ελ Κααμπί στον Ολυμπιακό»

Τσακίρης: «Επειδή είναι ο Αραούχο τού έκανε τέτοια προσφορά η ΑΕΚ»

Δημάτος για Αραούχο: «Έφερες κάτι διαφορετικό από την πρώτη μέρα»

Γιαννούλης: «Έχω ενδιαφέρον από Ελλάδα - Έχω μιλήσει, αλλά δεν είναι προτεραιότητά μου να γυρίσω αυτήν τη στιγμή»

Προ των πυλών της Λαμίας ο Σατσιάς για αντί-Βόκολος