Stoiximan Super League

Παγκάκης: «Δεν θέλει να αφήσει την κατοχή στον Ολυμπιακό ο Παναθηναϊκός»

Ο Παναθηναϊκός δεν σκοπεύει να παίξει κλειστά και με αντεπιθέσεις απέναντι στον Ολυμπιακό, όπως τόνισε ο Νίκος Παγκάκης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Καμία διάθεση να έχει παθητικό ρόλο στο «Γ. Καραϊσκάκης» δεν έχει ο Παναθηναϊκός, όπως ξεκαθάρισε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Νίκος Παγκάκης μιλώντας για το αποψινό ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

«Για τον Παναθηναϊκό είναι σπουδαίο να κερδίσει, αλλά αν δεν μπορεί να το κάνει, καλό θα ήταν να μη χάσει. Ξεκάθαρα πάντως ο στόχος είναι η νίκη για να ρεφάρει και το γεγονός ότι δεν κέρδισε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ. Πιστεύω πως ο Παναθηναϊκός μπορεί να χτυπήσει τον Ολυμπιακό στην κόντρα, αλλά και έχοντας την κατοχή. Δεν θα αφήσει τον αντίπαλο να πάρει την μπάλα και να τον κλείσει στην περιοχή του. Σε κάθε ματς ο Γιοβάνοβιτς θέλει να ελέγχει η δική του ομάδα τον ρυθμό. Αυτά τα ματς τα παίρνει όποιος βγάζει πάθος και τα θέλει περισσότερο», ανέφερε.

Όσο για την ενδεκάδα; «Ο Γιοβάνοβιτς έχει πολλές επιλογές με εξαίρεση τα στόπερ, όπου λόγω των τραυματισμών των Μάγκνουσον και Πάλμερ-Μπράουν ξέρουμε ότι θα παίξουν Σένκεφελντ και Γεντβάι. Ο Χουάνκαρ έχει τον πρώτο λόγο αριστερά, ενώ δεξιά Κώτσιρας και Βαγιαννίδης διεκδικούν τη θέση. Νομίζω πως ο δεύτερος έχει ένα μικρό προβάδισμα. Ο Αράο θεωρώ πως θα παίξει σίγουρα, ενώ και ο Μπερνάρ έχει καλές πιθανότητες να ξεκινήσει μεσοεπιθετικά. Αν ο Τσέριν δεν κριθεί κουρασμένος από τα ματς της Σλοβενίας, έχει τον πρώτο λόγο αντί του Βιλένα. Δεξιά θεωρούμε σίγουρο τον Παλάσιος, ενώ αριστερά υπάρχει ο Μαντσίνι και η επιλογή του Βέρμπιτς με φαβορί τον πρώτο. Στην κορυφή ο Ιωαννίδης έχει προβάδισμα λόγω φόρμας αλλά και επειδή ο Σπόραρ ταλαιπωρήθηκε περισσότερο με την εθνική του ομάδα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x