Ο Λάζαρος Πεπές και ο αρχηγός της ομάδας, Αλέξης Τζάλλας, έδωσαν αρχικά το ιστορικό της ομάδας:

“Η ομάδα μας υπάρχει εδώ και 7 με 8 χρόνια και εκπροσωπούμε έτσι τη σχολή μας, την Ανώτατη Εκκλησιαστική Ακαδημία Θεσσαλονίκης. Συμμετείχαμε στο N’JOY UNI-League με διάφορα ονόματα και κάτω από το όνομα “Παπάδες” είμαστε τα τελευταία χρόνια.
Είναι πολύ σημαντικό για μας το γεγονός ότι το συμβούλιο και το προεδρείο της σχολής μας στηρίζει σε κάθε μας βήμα, προκειμένου να χαιρόμαστε τη συμμετοχή μας στον θεσμό αυτό.”

Η γνώμη τους για το πρωτάθλημα είναι από τις πλέον χαρακτηριστικές:

“Το N’JOY UNI-League είναι ένας οργανωμένος θεσμός, ο οποίος μας εκφράζει και μας κάνει να απολαμβάνουμε την παρουσία μας σε αυτόν. Αυτό που μας κρατά και μας κάνει να συμμετέχουμε διαρκώς είναι η τήρηση των κανόνων, η διαιτησία. Όλο το πρωτάθλημα είναι στημένο πάρα πολύ καλά, από την έναρξη του, μέχρι τη λήξη του. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από την εμπειρία μας εδώ, στη Θεσσαλονίκη, αλλά και από την Αθήνα, πριν από τρία χρόνια”.

Οι φοιτητές της Ανώτατης Εκκλησιαστικής Ακαδημίας είναι οι πλέον αρμόδιοι να κρίνουν το επίπεδο του “ευ αγωνίζεσθαι” και του συνολικού ήθους της διοργάνωσης. Ιδού τι μας είπαν:

“Είναι ο κατεξοχήν πρεσβευτής του αθλητικού ήθους το N’JOY UNI-League. Από τον διαιτητή φαίνεται η τάση για την τήρηση της δικαιοσύνης στον αγώνα, μέχρι όλη τη διαδικασία του σχεδιασμού του πρωταθλήματος. Δεν υπάρχει δόλος, είναι όλα φανερά και το βλέπουμε πεντακάθαρα”.

Το N’JOY είναι παρόν στην μεγαλύτερη γιορτή των φοιτητών με τον πιο εμφατικό τρόπο: Μεγάλος χορηγός εδώ και 6 χρόνια και απόλυτα συνδεδεμένο μαζί τους.

Για την Ελληνική ομάδα minifootball, τα παιδιά εξέφρασαν τις προθέσεις αλλά και τη στήριξη τους:

“Παρακολουθούμε την Ελληνική ομάδα κάθε χρονιά και η προσπάθεια της είναι πολύ σημαντική. Θέλουμε μάλιστα πολύ να λάβουμε μέρος σε αυτήν αλλά και να τη δούμε από κοντά. Δυστυχώς δεν καταφέραμε να τη δούμε στο του Ρεθύμνου, αλλά η αλήθεια είναι ότι πρόκειται για μία αξιοζήλευτη πανευρωπαϊκή διοργάνωση.”

To CU έχει δημιουργήσει δική του σχολή στην επικοινωνία. Ειδικά το Students xclusive είναι το sos για κάθε φοιτητή. Και πώς να μην είναι δηλαδή αφού δίνει τον περισσότερο χρόνο ομιλίας προς όλους, κάτι που σίγουρα χρειάζεται σε όλους τους παίχτες του N’JOY UNI-League.

Ποιοι είναι όμως οι φετινοί στόχοι της ομάδας:

“Έχουμε ως στόχο τη συμμετοχή μας στα τελικά των Αθηνών. Ταυτόχρονα, είναι η συμμετοχή και η ανάδειξη της Σχολη μας, την οποία τη θεωρούμε ως σπίτι μας και διαρκή πηγή στήριξης μας”

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube