Στις δυσκολίες αλλά και στις απαιτήσεις που κλήθηκε να ανταποκριθεί τόσο ο ίδιος όσο και οι συμπαίκτες του στον Ολυμπιακό στάθηκε ο Γιώργος Πρίντεζης. Ο φόργουορντ των ερυθρόλευκων, στο σχόλιό του στη συνέντευξη Τύπου, δήλωσε χαρούμενος για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, που αποτελούσε τον βασικό στόχο από το ξεκίνημα της χρονιάς.

«Άλλη μια δύσκολη χρονιά έφτασε στο τέλος της. Κάθε χρονιά είναι δύσκολη στον Ολυμπιακό. Στεφθήκαμε πρωταθλητές και τελειώσαμε τη σεζόν με τον καλύτερο τρόπο.

Ξέρουμε πόσο σημαντικό είναι στη χώρα μας να τελειώνει μια χρονιά με το πρωτάθλημα, είμαστε πολύ ευτυχισμένοι με αυτό. Αυτός ήταν ο κύριος στόχος μας. Συγχαρητήρια σε όσους βοήθησαν να φτάσουμε εδώ μετά από δυσκολίες και τραυματισμούς. Να είστε καλά και να έχετε καλό καλοκαίρι».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Μιχελάκος: «Μόνο στο πρώτο δεκάλεπτο κάναμε σωστά πράγματα, να βάλουμε το εγώ μας κάτω από την ομάδα»

Λεσόρ: «Περάσαμε μέσα από την καταιγίδα και τώρα χορεύουμε στη βροχή - Δεν μπορούν να δουν τον πόνο μου»

Τσιριγώτης: «Δεν αποκλείεται έκπληξη στη βαθμολογία της Stoiximan GBL - Συνεχίζουν να εντυπωσιάζουν οι Θεσσαλονικείς»

Τετράδα για ΠΑΣ Γιάννινα, «γκέλα» για Παναθλητικό

Παπανικολόπουλος: «Όλα τα συγχαρητήρια ανήκουν στα παιδιά και τους συνεργάτες μου, πάρα πολύ καλό παιχνίδι»

ΜακΚόλουμ: «Βλασφημία να θεωρείς τον Παναθηναϊκό καλύτερο χωρίς Ναν - Oι ατάκες για Σλούκα, Χέιζ-Ντέιβις και Γιαμπουσέλε

Μαρούσι: Χωρίς Ιορδάνου με Ολυμπιακό, τελευταία στιγμή για Τζάκσον - Γουόκερ: «Κανένα ματς δεν έχει κριθεί πριν γίνει»

Λυκογιάννης: «Συγχαρητήρια στους παίκτες, πολύ σημαντική νίκη - Υπήρχε μεγάλη ηρεμία στον πάγκο»

Ξανθόπουλος: «Ήταν καρμπόν όλο αυτό που γινόταν, ο Κολοσσός ήταν πιο εύστοχος στις βολές»

Ζιάγκος: «Καταρρεύσαμε και πνευματικά, δεν ξέρω αν είμαστε τόσο μαλθακή ομάδα»