Με στόχο να παρουσιάσει ένα καλό αγωνιστικό πρόσωπο και να διεκδικήσει τις πιθανότητες που του αναλογούν θα αγωνιστεί κόντρα τον Ολυμπιακό ο Άρης στο αυριανό παιχνίδι στο «Nick Galis Hall» για το πρωτάθλημα, όπως δήλωσε ο προπονητής των «κίτρινων», Δήμητρης Πρίφτης, στο arisbc.gr.

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

«Έχουμε μπροστά μας ένα δεύτερο συνεχόμενο πολύ δύσκολο εντός έδρας παιχνίδι, με μία ομάδα η οποία συγκαταλέγεται στις κορυφαίες της Ευρώπης και έχει εξασφαλίσει την πρωτιά στο ελληνικό πρωτάθλημα, με μόλις μία ήττα. Εύλογα, ο συντελεστής δυσκολίας της αναμέτρησης είναι μεγάλος. Ο Ολυμπιακός είναι μία ομάδα με πολλές λύσεις, μεγάλη ποιότητα και πλούσια αθλητικά προσόντα και έχει δείξει ότι μπορεί να καλύπτει οποιαδήποτε απουσία σε έναν αγώνα», τόνισε ο κόουτς του Άρη και συνέχισε:

«Εμείς από την πλευρά μας θέλουμε και πρέπει να παρουσιάσουμε καλύτερη εικόνα σε σχέση με τον αγώνα κόντρα στον Παναθηναϊκό. Η συγκέντρωση για 40 λεπτά είναι απαραίτητη για να παρουσιάσουμε ένα καλό αγωνιστικό πρόσωπο, όπως και η αποτελεσματικότητα στο επιθετικό κομμάτι, κάτι που μας έλειψε στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Στόχος μας είναι να παρουσιαστούμε ανταγωνιστικοί και ελπίζουμε να αγωνιστούμε σε ένα γεμάτο γήπεδο, όπως στο προηγούμενο παιχνίδι».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Σταμολάμπρου: «Μετρούσα μία-μία τις μέρες να επιστρέψω-Έμαθα να ακούω το σώμα μου»

Παπανικολόπουλος: «Η Καρδίτσα βαδίζει σε πρωτόγνωρα μονοπάτια και τα παιδιά έχουν πλήρη επίγνωση του τι γίνεται»

Ερντέμ: «Συγχαρητήρια στις παίκτριες και στους οπαδούς μας - Πολύ σημαντική η Σταμολάμπρου, τώρα είμαστε καλύτερες»

Επέστρεψε στις νίκες με 100άρα η Καρδίτσα και βύθισε το θλιβερό Μαρούσι

Λύγισε για την επιστροφή της η Σταμολάμπρου: «Δεν ένιωσα στιγμή μόνη μου σε όλο αυτό, ευχαριστώ τον κόσμο»

Μπαρτζώκας: «Σε καλύτερη κατάσταση απ' ό,τι περιμέναμε ο Μόρις - Άξιζε η υπομονή που κάναμε για να τον βρούμε»

Τα ιστορικά επιτεύγματα του Ντόρσεϊ μετά την απίθανη εμφάνισή του στο Ολυμπιακός-Κολοσσός!

Βαθμολογία Stoiximan GBL: Συνεχίζει την αήττητη πορεία του ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός

Καράσκο: «Στις αρχές της τρίτης περιόδου χάσαμε τη συγκέντρωσή μας και αυτό δεν επιτρέπεται»

Ντόρσεϊ: «Νιώθω ότι δικαιώνομαι για την σκληρή δουλειά που κάνω, δεν παίρνω τίποτα ως δεδομένο»