Ο τεχνικός των «κιτρινόμαυρων» τόνισε πως χρειάζεται να ανέβει η ψυχολογία της ομάδες μετά τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα, όμως ζήτησε το σεβασμό στον αντίπαλο, ο οποίος έχει ανέβει στους τελευταίους αγώνες.

Αναλυτικά: «Μετά από ένα σερί εκτός έδρας αγώνων, επιστρέφουμε στο ‘Nick Galis Hall’ για την αναμέτρηση με τον Αρκαδικό. Μετά από τα τελευταία αποτελέσματα, η επιστροφή στις νίκες είναι επιτακτική ανάγκη για μας, ώστε να ανακάμψουμε αγωνιστικά και ψυχολογικά, ενόψει της εξίσου δύσκολης συνέχειας στις αγωνιστικές υποχρεώσεις μας.

Όπως πάντα, πρέπει να δείξουμε σεβασμό στον αντίπαλο και να κάνουμε το παιχνίδι μας, ώστε να φτάσουμε στη νίκη. Ο Αρκαδικός έχει βελτιώσει σε μεγάλο βαθμό την εικόνα του, σε σχέση με την αναμέτρηση του πρώτου γύρου και εμείς, από την πλευρά μας, πρέπει να παρουσιαστούμε σοβαροί, συγκεντρωμένοι και να επιβάλλουμε το ρυθμό μας σε όλη τη διάρκεια του αγώνα».

Στα αγωνιστικά, χωρίς προβλήματα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία την Παρασκευή. Ο Ουότερς, ο οποίος αποκόμισε έναν μυϊκό τραυματισμό στον αριστερό αγκώνα στο ματς κόντρα στην Άλμπα, ‘έβγαλε’ όλο το πρόγραμμα της προπόνησης και θα βρίσκεται στη διάθεση του Έλληνα τεχνικού.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Μιχελάκος: «Μόνο στο πρώτο δεκάλεπτο κάναμε σωστά πράγματα, να βάλουμε το εγώ μας κάτω από την ομάδα»

Λεσόρ: «Περάσαμε μέσα από την καταιγίδα και τώρα χορεύουμε στη βροχή - Δεν μπορούν να δουν τον πόνο μου»

Τσιριγώτης: «Δεν αποκλείεται έκπληξη στη βαθμολογία της Stoiximan GBL - Συνεχίζουν να εντυπωσιάζουν οι Θεσσαλονικείς»

Τετράδα για ΠΑΣ Γιάννινα, «γκέλα» για Παναθλητικό

Παπανικολόπουλος: «Όλα τα συγχαρητήρια ανήκουν στα παιδιά και τους συνεργάτες μου, πάρα πολύ καλό παιχνίδι»

ΜακΚόλουμ: «Βλασφημία να θεωρείς τον Παναθηναϊκό καλύτερο χωρίς Ναν - Oι ατάκες για Σλούκα, Χέιζ-Ντέιβις και Γιαμπουσέλε

Μαρούσι: Χωρίς Ιορδάνου με Ολυμπιακό, τελευταία στιγμή για Τζάκσον - Γουόκερ: «Κανένα ματς δεν έχει κριθεί πριν γίνει»

Λυκογιάννης: «Συγχαρητήρια στους παίκτες, πολύ σημαντική νίκη - Υπήρχε μεγάλη ηρεμία στον πάγκο»

Ξανθόπουλος: «Ήταν καρμπόν όλο αυτό που γινόταν, ο Κολοσσός ήταν πιο εύστοχος στις βολές»

Ζιάγκος: «Καταρρεύσαμε και πνευματικά, δεν ξέρω αν είμαστε τόσο μαλθακή ομάδα»

TAGS: Άρης