Τα τμήματα του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού τη φετινή χρονιά έχουν δείξει πολύ δυναμική εικόνα και ο «ερυθρόλευκος» σύνδεσμος βρίσκεται δίπλα τους. Το ποσό των 32.000 ευρώ έφτασε στα ταμία του Ερασιτέχνη, με τον Ολυμπιακό να εκδίδει ευχαριστήρια ανακοίνωση για την σημαντική βοήθεια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Το ποσό των 32.000 ευρώ παρέδωσαν, με τη μορφή της οικονομικής ενίσχυσης, στον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό οι σύνδεσμοι της Θύρας 7, δίνοντας συνέχεια στην πρωτόγνωρη για τον Ελληνικό Αθλητισμό υποστήριξή τους προς τον Σύλλογο.

Τα χρήματα αυτά θα διατεθούν, όπως και όλα όσα έχουν προσφέρει έως τώρα, αποκλειστικά για τις οικονομικές υποχρεώσεις του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π. προς τους αθλητές και τις αθλήτριές μας, που δίνουν καθημερινά τον δικό τους αγώνα σε όλα τα γήπεδα και χαρίζουν μοναδικές και θρυλικές στιγμές δόξας στον μεγαλύτερο πολυαθλητικό Ελληνικό Σύλλογο και γεμίζουν περηφάνια τους φιλάθλους μας, που είναι οι μπροστάρηδες του δύσκολου και ανηφορικού δρόμου που διάλεξε η Διοίκηση για να φέρει τον Ερασιτέχνη πολύ κοντά πλέον στην οικονομική εξυγίανσή του.
Ευχαριστούμε θερμά!»



Εύα Ζαχαριουδάκη

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Παναθηναϊκός Α.Ο.: Θέλει Γλυφάδα για έδρα στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις - Εν αναμονή της απάντησης από τον Δήμο

Εκδόθηκε η προέγκριση της οικοδομικής άδειας για τις εγκαταστάσεις του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού στον Βοτανικό

Πλησιάζει τα 9.000 μέλη μέσα σε ένα μήνα ο Παναθηναϊκός ΑΟ!

Με επτά Έλληνες αρχίζει στη Ν. Κορέα το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα βετεράνων πινγκ πονγκ 2026

Ευχαρίστησε ΠΑΕ και Αλαφούζο ο Παναθηναϊκός ΑΟ!

ΑΕΚ: Γενική Συνέλευση στην Ερασιτεχνική - «Θα υπάρξει ενημέρωση επί των όσων ψευδών και συκοφαντικών διαχέονται»

Νίκος Κακλαμανάκης: Δικαίωση στον Άρειο Πάγο για τη δικαστική διαμάχη με την Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία

Η αποστολή για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα πινγκ πονγκ Under 21 και τα ζευγάρια των Ελλήνων αθλητών

Άγγιξε τα 15.000 μέλη ο Παναθηναϊκός ΑΟ!

Η πρεμιέρα της Τέρπου στο WTT Contender πινγκ πονγκ της Βόρειας Μακεδονίας