Τα αγωνιστικά προβλήματα δεν λείπουν (κάθε άλλο) από την προετοιμασία του Άρη για το κρίσιμο ματς της Κυριακής με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ (13:00).

Εκτός προπονήσεων παραμένει ο Κώστας Χαρίσης που ταλαιπωρείται ακόμη από το διάστρεμμα που είχε υποστεί την περασμένη εβδομάδα, ενώ μόνο ένα μέρος του προγράμματος της Τετάρτης ακολούθησαν οι Μουχάμεντ Πάσαλιτς και ΛαΜάρκους Ριντ, που έχουν ενοχλήσεις στον αχίλλειο τένοντα και τη μέση αντίστοιχα.

Πάντως ο Δημήτρης Πρίφτης θέλοντας να κρατήσει σε εγρήγορση την ομάδα του προγραμμάτισε για την Πέμπτη κεκλεισμένων των θυρών φιλικό αγώνα με τους Μαχητές Δόξας Πεύκων.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Μαρούσι: Ενισχύεται με Ούτχοφ

Το Μαρούσι βράβευσε τον Ολυμπιακό και τον Μπαρτζώκα για την κατάκτηση της Ευρωλίγκας!

Σάκοτα: «Δεν θυμάμαι ξανά κάτι τέτοιο με τους τραυματισμούς»

Δεν έχει τέλος η κακοδαιμονία στην ΑΕΚ: Έξι παίκτες στο ιατρικό δελτίο της Ένωσης - Μαγνητική για Φλιώνη

Μπάντιο: «Το πρόγραμμα είναι σκληρό και πρέπει να είμαστε έτοιμοι - Εξίσου σημαντικό με την Ευρωλίγκα το πρωτάθλημα»

Σάκοτα: «Πιο σημαντικός ο τραυματισμός του Μπράουν από το ματς - Άδικο να μείνουμε στις βολές»

Τα όργια του Μπάντιο απέναντι στους αξιόμαχους «κιτρινόμαυρους»: Τα highlights του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός

Ομπράντοβιτς: «Ήταν δύσκολο ματς, έπαιξε πολύ καλά η ΑΕΚ - Η άμυνα του β' μέρους μας βοήθησε και στην επίθεση»

Ολυμπιακός: Πρόβλημα με Παπανικολάου, εκτός 12άδας και ο Χολ

Λύγισε στο φινάλε τη μαχητική ΑΕΚ ο Παναθηναϊκός με σούπερ Μπάντιο

TAGS: Άρης