Η Βραζιλία ολοκλήρωσε νικηφόρα τους αγώνες της μέσα στο έτος που μας «αποχαιρετά» σε σαράντα μέρες κόντρα στα «λιοντάρια» της Αφρικής στο Μίλτον Κέινς του Λονδίνου, με τον Νεϊμάρ να τραυματίζεται και να αποχωρεί στο 8', με τους φόβους να κάνουν λόγο για πιθανή θλάση και ο άσος της Παρί Σεν Ζερμέν κινδυνεύει να χάσει το ματς με τη Λίβερπουλ για την πέμπτη αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ την επόμενη εβδομάδα.

Η «σελεσάο» κατάφερε να ολοκληρώσει όλους του αγώνες που έδωσε μετά τον αποκλεισμό της από το Μουντιάλ χωρίς να δεχτεί ούτε ένα γκολ. Το γκολ της νίκης σημείωσε ο Ριτσάρλισον στο 45’.

Την έκτη της νίκη σε δέκα ματς κόντρα στις ΗΠΑ πέτυχε η Ιταλία στο Γκενκ. Το ματς κρίθηκε στις καθυστερήσεις με το γκολ του Πολιτάνο.

Με μικρότερο σκορ από τον μεταξύ τους προημιτελικό στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας, νίκησε στο Παρίσι η Γαλλία τη «σελέστε» με το πέναλτι του Ζιρού στο 52’, όμως τον Εμπαπέ να αποχωρεί τραυματίας στον ώμο στο 36' και να υπάρχει και για αυτόν ανησυχία για την κατάστασή του, ενόψει "ρεντς".

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube