· Αν έχει κάποια σημασία αυτό, μπορώ να καταλάβω ότι οι αντιδράσεις στον κόσμο της Λεγανές ήταν μοιρασμένες για την απώλεια του Μιγκέλ Γκερέρο.

· Μόνο που κατ' αρχάς πρέπει να σταθούμε ακριβώς σε αυτό, ότι δηλαδή υπήρξαν αντιδράσεις. Μόνο απαρατήρητη δεν πέρασε στο σύλλογο της Μαδρίτης η μεταγραφή του Ισπανού σέντερ φορ στον Ολυμπιακό-άλλωστε, επί μία διετία ήταν το Νο 9 της ομάδας τους.

· Έγινε θόρυβος λοιπόν στη Λεγανές για τον Γκερέρο. Συζητήθηκε η μεταγραφή του, προκάλεσε σχόλια, έγιναν ανακοινώσεις. Κι αυτό ίσως κάτι πρέπει να μας λέει, ότι δηλαδή δεν είναι τόσο… ασήμαντος παίκτης, όσο κάποιοι είχαν στο μυαλό τους.

· Τώρα, αν μπορώ να αντιληφθώ σωστά από τα σχόλια των Ισπανών δημοσιογράφων και των οπαδών στα σάιτ και τα social media, οι αντιδράσεις ήταν μάλλον μοιρασμένες.

· Από τη μία υπήρξαν αυτοί που δεν στενοχωρήθηκαν που έφυγε ο Γκερέρο, γιατί δεν ήταν ευχαριστημένοι από τα γκολ που έβαλε αυτή τη διετία του στη Μαδρίτη και τον είχαν επικρίνει γι' αυτό.

· Από την άλλη υπήρξαν αυτοί που στενοχωρήθηκαν, και μάλιστα πολύ, που έφυγε ο Γκερέρο, γιατί είχαν εκτιμήσει ότι κάθε φορά που φορούσε την φανέλα της Λεγανές τα έδινε όλα, σαν ένας καλός στρατιώτης που στον πόλεμο ήταν μπροστάρης.

· Εγώ νομίζω ότι είμαι υποχρεωμένος να κάνω μία παρατήρηση: η Λεγανές τόσο φέτος, όσο και πέρσι μόνο για τις επιθετικές της δυνατότητες δεν διακρίθηκε-άμυνα έπαιζε περισσότερο και επίθεση λιγότερο. Φέτος χειρότερη επίθεση από αυτήν είχαν μόνο οι δύο ομάδες που έπεσαν εύκολα κατηγορία (η Μάλαγα και η Λας Πάλμας). Πέρσι χειρότερη επίθεση από αυτήν είχε μόνο η ουραγός Γρανάδα…

· Όπερ σημαίνει ότι ο εκάστοτε σέντερ φορ της Λεγανές, μόνο πολλές ευκαιρίες για γκολ δεν είχε…

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube