Σε διπλό… ταμπλό πραγματοποίησε ο Άρης την προπόνηση της Τρίτης (20/1). Το πρωί οι «κίτρινοι» γυμνάστηκαν κανονικά στο «Nick Galis Hall», αλλά το απόγευμα λόγω της ομιλίας του Αλέξη Τσίπρα, αναγκάστηκαν να… μετακομίσουν στο κλειστό της Μίκρας.

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Δημήτρης Πρίφτης είχε δύο απουσίες. Αυτή του Τόρεϊ Τόμας ήταν δεδομένη, λόγω του προβλήματος που τον ταλαιπωρεί, ωστόσο το απόγευμα προέκυψε και νέα, καθώς εκτός έμεινε λόγω ενοχλήσεων στο γόνατο ο Ντρου Νέιμικ, ο οποίος θα δοκιμάσει να προπονηθεί την Τετάρτη (21/1).

Μάλιστα, οι «κίτρινοι» θα δώσουν αύριο και ένα φιλικό προπονητικού χαρακτήρα κεκλεισμένων των θυρών με τον Ερμή Λαγκαδά, στο Αλεξάνδρειο, όπου πιθανότατα δεν θα κρατηθεί σκορ.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Παπανικολόπουλος: «Η Καρδίτσα βαδίζει σε πρωτόγνωρα μονοπάτια και τα παιδιά έχουν πλήρη επίγνωση του τι γίνεται»

Ερντέμ: «Συγχαρητήρια στις παίκτριες και στους οπαδούς μας - Πολύ σημαντική η Σταμολάμπρου, τώρα είμαστε καλύτερες»

Επέστρεψε στις νίκες με 100άρα η Καρδίτσα και βύθισε το θλιβερό Μαρούσι

Λύγισε για την επιστροφή της η Σταμολάμπρου: «Δεν ένιωσα στιγμή μόνη μου σε όλο αυτό, ευχαριστώ τον κόσμο»

Μπαρτζώκας: «Σε καλύτερη κατάσταση απ' ό,τι περιμέναμε ο Μόρις - Άξιζε η υπομονή που κάναμε για να τον βρούμε»

Τα ιστορικά επιτεύγματα του Ντόρσεϊ μετά την απίθανη εμφάνισή του στο Ολυμπιακός-Κολοσσός!

Βαθμολογία Stoiximan GBL: Συνεχίζει την αήττητη πορεία του ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός

Καράσκο: «Στις αρχές της τρίτης περιόδου χάσαμε τη συγκέντρωσή μας και αυτό δεν επιτρέπεται»

Ντόρσεϊ: «Νιώθω ότι δικαιώνομαι για την σκληρή δουλειά που κάνω, δεν παίρνω τίποτα ως δεδομένο»

Α1: Συνέτριψε τον Πανσερραϊκό και έκλεισε το 2025 στην κορυφή ο Παναθηναϊκός

TAGS: Άρης