Τη θετική ενέργεια των Ελλήνων φιλάθλων ζήτησε ο Άκης Οικονόμου ενόψει της συμμετοχής του Κριστιάν Γκολομέεβ στον ημιτελικό των 50μ. ελεύθερο των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο.

Ο Ομοσπονδιακός προπονητής τόνισε τη δυσκολία του αγώνα που θα δώσει ο Έλληνας πρωταθλητής αύριο (Σάββατο 30/7) στις 5:00 και τη συγκέντρωση που χρειάζεται για να πάρει την πρόκριση στον τελικό.

«Το μόνο που έχουμε στο μυαλό μας πλέον είναι ο ημιτελικός, ο οποίος είναι σε περίπου 16 ώρες. Είναι πολύ κοντά η μία κούρσα από την άλλη, όμως παραμένουμε προσηλωμένοι στον στόχο μας που είναι η είσοδος στον τελικό του αγωνίσματος. Από εκεί και πέρα, θα είναι μία εντελώς διαφορετική κούρσα. Χρειάζεται συγκέντρωση και τύχη, αλλά και την θετική ενέργεια όλων των Ελλήνων», είπε χαρακτηριστικά στην επίσημη σελίδα της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας.

Η κούρσα του Γκολομέεβ στα προκριματικά:

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ξεχάστε τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες όπως τους ξέρατε

Σε δημοπρασία για καλό σκοπό η στολή της Γιούτα Λίρνταμ στους Ολυμπιακούς Αγώνες

«Είμαι βιονική τώρα πια!»: Το μήνυμα της Λίντσεϊ Βον μετά τις πέντε χειρουργικές επεμβάσεις

Πήρε το 13ο Ολυμπιακό της μετάλλιο και έγραψε ιστορία στην Ιταλία η Φοντάνα!

Οι εμφανίσεις των Χαραλαμπίδου και Τίτα στα 10 χλμ. στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Σοκαριστικός τραυματισμός για Κινέζα snowborder στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες

Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες: Ουκρανός αθλητής φορά κράνος με φωτογραφίες αθλητών που σκοτώθηκαν στον πόλεμο

Ο πανηγυρισμός του χρυσού μεταλλίου της Ιταλίας που δίχασε τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες!

Έσπασε τα κοντέρ και κατέκτησε το χρυσό η Λίρνταμ στα 1000μ. σπριντ - Πλάνταξε στο κλάμα ο Τζέικ Πολ!

Ιλια Μαλίνιν: Το παιδί-θαύμα του καλλιτεχνικού πατινάζ χάρισε το χρυσό στις ΗΠΑ με το… απαγορευμένο backflip!