Αθλητικά είδη ρουχισμού και άλλα δώρα απέστειλε ο Ολυμπιακός στην Ίμβρο σε μια ένδειξη επιβράβευσης των μαθητών των ομογενειακών σχολείων του νησιού στο περιθώριο της αποφοίτησης.

Η «κίνηση» αυτή έγινε το Σάββατο 9 Ιουνίου στο πλαίσιο της επίσκεψης του πρέσβη της Ελλάδας στην Άγκυρα, Π. Μαυροειδής στο Ομογενειακό Γυμνάσιο και Λύκειο της Ίμβρου, όπου παρακολούθησε την τελετή αποφοίτησης των οκτώ μαθητών του Λυκείου.

Εκεί ο κ.Μαυροειδής συνεχάρη τους μαθητές και τους Καθηγητές του σχολείου για τη σημαντική διάκριση τους σε διεθνή διαγωνισμό του Ευρωπαϊκού Εργαστηρίου Σωματιδιακής Φυσικής (CERN).



ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ηλιόπουλος: Ανακοίνωσε αυτοκινητοδρόμιο στη Χαλανδρίτσα στην περιοδεία του τροπαίου της ΑΕΚ!

Τσακίρης: «Σε πρώτο πλάνο οι ανανεώσεις Γιόβιτς και Πήλιου - Ενθουσιασμένος ο κόσμος με το τρόπαιο»

Αύριο οι υπογραφές και οι ανακοινώσεις για Τσάπρα-Πένια, την Τρίτη ενσωματώνονται στην προετοιμασία του Παναθηναϊκού

«Κλειδώνουν» προτεραιότητα για τον Βοτανικό οι πρώτοι 10.000 νέοι κάτοχοι διαρκείας του Παναθηναϊκού!

Έφτασε για τον ΠΑΟΚ ο Λίσι - Τον καλωσόρισε ο Λέο Μάτος!

Τσανάκας: «Οι κινήσεις που θέλει να κάνει άμεσα ο Ολυμπιακός και οι πιθανές αποχωρήσεις»

Δεσύλλας: «Τσάπρας, Πένια και οι… επόμενοι - Έδειξε αυτοπεποίθηση ο Νίστρουπ»

Στην Αθήνα για τον Παναθηναϊκό ο Ινιάκι Πένια!

Ο Παναθηναϊκός «φωνάζει» στον ανταγωνισμό ότι επιστρέφει στο ιστορικό του μέγεθος με υπογραφή Γιάννη Αλαφούζου!

Τι κρατούν οι παραγωγοί του bwinΣΠΟΡ FM 94,6: Η πρώτη ανάγνωση της παρουσίασης Νίστρουπ από τον Παναθηναϊκό