Χρηματικό πρόστιμο σε ΑΕΚ και Παναθηναϊκό ύψους επτά χιλιάδων και πέντε χιλιάδων στον Ολυμπιακό επέβαλλε η πειθαρχικής επιτροπή της Super League, εξαιτίας της συμπεριφοράς των οπαδών τους στα ματς με Αστέρα Τρίπολης (εντός), Ατρόμητο (εκτός) και Ηρακλή (εντός) αντίστοιχα.

Η ενημέρωση της Λίγκας

Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο πήρε τις παρακάτω αποφάσεις στο πλαίσιο των συναντήσεων της 10ης αγωνιστικής.

Αναλυτικά:

Α) ΠΑΕ AEK: «Βάσει των αναφερομένων στο από 8/11/2015 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε κατ’ αρθ. 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), στην Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα και στην υπ΄ αριθμ. 2247/152051427 Έκθεση της Αστυνομίας» : Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή επτά χιλιάδων πεντακοσίων ευρώ

Β) ΠΑΕ Ολυμπιακός: «Βάσει των αναφερομένων στο από 8/11/2015 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε κατ’ αρθ. 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), στην Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα και στην υπ΄ αριθμ. 1003/2/31/1/5 – ιε΄ Έκθεση της Αστυνομίας»: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή πέντε χιλιάδων ευρώ.

Γ) ΠΑΕ Παναθηναϊκός: «Βάσει των αναφερομένων στο από 7/11/2015 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε κατ’ αρθ. 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), στην Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα και στην υπ΄ αριθμ. 1000/3/65/5-πη΄ Έκθεση της Αστυνομίας»: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: χρηματική ποινή επτά χιλιάδων ευρώ

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ