Ένα κομμάτι έχει απομείνει για να κλείσει το ρόστερ του Παναθηναϊκού, αυτό του παίκτη που θα καλύπτει τη θέση «4», αλλά στους «πράσινους» δεν υπάρχει βιασύνη για την ολοκλήρωση της μεταγραφής.

Οι προτάσεις παικτών συνεχίζονται και μια ενδιαφέρουσα είναι αυτή του Ράιαν Κέλι, του λευκού φόργουορντ (2,11μ.) που αποφοίτησε από το Duke του Μάικ Σιζέφσκι και την τελευταία τριετία έπαιξε σε 147 ματς των Λέικερς έχοντας 6,5 πόντους, 3,3 ριμπάουντ και 1,4 ασίστ σε 20,5 λεπτά κατά μέσο όρο.

Η περίπτωσή του απλώς εξετάζεται (είναι περισσότερο «ελαφρύ» 4άρι ενώ αναζητείται παίκτης που θα μπορεί να παίξει και στο ‘5’), δίχως να έχει προχωρήσει παραπάνω, μαζί με άλλες περιπτώσεις παικτών. Οι «πράσινοι» περιμένουν και τα κοψίματα από το ΝΒΑ, καθώς θα προκύψουν ενδιαφέρουσες λύσεις στην αγορά, ενώ πάντα παραμένει ανοιχτό το ενδεχόμενο για τον Οκάρο Γουάιτ, που δεν έχει εγγυημένο συμβόλαιο.

Ο Παναθηναϊκός φαίνεται πως πλέον έχει εγκαταλείψει τη σκέψη να πάρει κοινοτικό, μολονότι έχει πλέον πέντε μη κοινοτικούς και μόλις τέσσερις θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής στον πρώτο γύρο της Basket League.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τετράδα για ΠΑΣ Γιάννινα, «γκέλα» για Παναθλητικό

Παπανικολόπουλος: «Όλα τα συγχαρητήρια ανήκουν στα παιδιά και τους συνεργάτες μου, πάρα πολύ καλό παιχνίδι»

ΜακΚόλουμ: «Βλασφημία να θεωρείς τον Παναθηναϊκό καλύτερο χωρίς Ναν - Oι ατάκες για Σλούκα, Χέιζ-Ντέιβις και Γιαμπουσέλε

Μαρούσι: Χωρίς Ιορδάνου με Ολυμπιακό, τελευταία στιγμή για Τζάκσον - Γουόκερ: «Κανένα ματς δεν έχει κριθεί πριν γίνει»

Λυκογιάννης: «Συγχαρητήρια στους παίκτες, πολύ σημαντική νίκη - Υπήρχε μεγάλη ηρεμία στον πάγκο»

Ξανθόπουλος: «Ήταν καρμπόν όλο αυτό που γινόταν, ο Κολοσσός ήταν πιο εύστοχος στις βολές»

Ζιάγκος: «Καταρρεύσαμε και πνευματικά, δεν ξέρω αν είμαστε τόσο μαλθακή ομάδα»

Αιχμηρός Τρινκιέρι: «Φανταστείτε πώς θα νιώθατε αν συνεχώς διαβάζατε ότι η εταιρεία σας ψάχνει κάποιον για τη θέση σας»!

Λούκιτς: «Δεν μπορείς να παίζεις στο πρώτο μέρος σαν τον Τζέισον Κιντ και στο δεύτερο σαν παίκτης τρίτης κατηγορίας»!

Γιαπλές: «Παιχνίδι που δεν αντέχει σε κριτική, ανησυχητική εικόνα - Μόνο από... AI τέτοιο πρόγραμμα»!