Τα δεδομένα σχετικά με τον σχεδιασμό της επόμενης σεζόν στον Ολυμπιακό, με πρώτο στόχο την επιστροφή της ομάδας στους ομίλους του Champions League, ανέλυσε ο Νίκος Σταματέλος στον BwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Θέλουν στον Ολυμπιακό να ενισχυθεί η ομάδα, ώστε η ομάδα να επιστρέψει στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Δεν είναι εύκολο, αλλά πρέπει να γίνει. Οι όποιες κινήσεις/συζητήσεις έχουν γίνει εδώ και αρκετό καιρό», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Από Δευτέρα θα έχουμε εξελίξεις, με ανανεώσεις συμβολαίων ή έλα εσύ, φύγε εσύ στο έμψυχο δυναμικό του Ολυμπιακού. Στη συνέχεια, θα έχουμε και μεταγραφές που μπορεί να κρατήσουν βέβαια μέχρι την τελευταία μέρα του παραθύρου», πρόσθεσε.

Στη συνέχεια, ο Νίκος Σταματέλος υπογράμμισε: «Μπορεί να έχουμε και ξαφνικές προσθήκες, αλλά εκείνο που εισπράττω από το ρεπορτάζ είναι πως πρώτα ξεκαθαρίζουμε με εκείνους που υπάρχουν τώρα στο ρόστερ και μετά θα ασχοληθούν με τα υπόλοιπα ζητήματα. Για τον Ελ Αραμπί θα ξέρουμε την επόμενη εβδομάδα πού βαδίζει το όλο θέμα».

Σχετικά με το ενδιαφέρον για τον Γιώργο Μασούρα, τόνισε: «Είναι ένα θέμα που θα κρατήσει πολύ και για να τον πουλήσει θα πρέπει να ικανοποιηθεί και οικονομικά, παρά τη μέτρια χρονιά που έκανε στο β’ μισό της φετινής σεζόν. Δεν είναι εύκολο να βρεις έναν παίκτη που έχει σταθερό αριθμό γκολ και είναι μία σταθερή απόδοση όλα αυτά τα χρόνια».

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube