Κώστας Νικολακόπουλος

Το φοβερό με τον Ελ Αραμπί και πού τα έβαζαν όλοι οι παίκτες του Ολυμπιακού φέτος!

Ο Κώστας Νικολακόπουλος καταγράφει στο sport-fm.gr τα ιδιαίτερα δεδομένα των φετινών σκόρερ του Ολυμπιακού. Κι ακόμη ποιοι ήταν οι καλύτεροι κεφαλοσφαιριστές του!

• Λεπτομέρεια είναι, αλλά κι οι λεπτομέρειες έχουν το δικό τους ενδιαφέρον…

• Ο Ελ Αραμπί λοιπόν τέλειωσε τη φετινή σεζόν βάζοντας συνολικά 23 γκολ, σε πρωτάθλημα, Ευρώπη και Κύπελλο. Το φοβερό είναι ότι τα 16 τα έβαλε εκτός έδρας και μόνο τα εφτά στο Καραϊσκάκη! Δηλαδή, ο μακράν πρώτος σκόρερ και φέτος του Ολυμπιακού, έβαλε υπερδιπλάσια γκολ μακριά από το Καραϊσκάκη!

• Αντίθετα με τον Αραμπί είναι ο Μασούρας. Ο διεθνής μας άσος από τα 12 συνολικά του γκολ πέτυχε τα οκτώ στο Καραϊσκάκη και μόνο τα τέσσερα εκτός έδρας, δηλαδή σκόραρε διπλάσιες φορές εντός έδρας σε σχέση με τα εκτός έδρας. Στην άλλη άκρη με τον Μασούρα ο Αγκιμπού: από τα έξι του γκολ, τα τέσσερα ήταν εκτός έδρας και μόνο τα δύο εντός έδρας.

• Φοβερή ισορροπία είχε ο Τικίνιο, που σημείωσε εφτά γκολ εντός έδρας κι άλλα εφτά εκτός έδρας! Το ίδιο κι ο Σισέ, που έχει από τρία γκολ μέσα κι άλλα τρία έξω. Από ένα γκολ μέσα κι έξω έχουν οι Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Ρέαμπτσιουκ.

• Ξεχωριστό κεφάλαιο ο Ροντρίγκες, ο οποίος σκόραρε μόνο στο Καραϊσκάκη (!), πέντε φορές. Όπως κι ο Καρβάλιο, με τον Μαντί-και τα δύο γκολ που πέτυχαν ο καθένας είναι μέσα στο σπίτι. Στην άλλη πλευρά με αυτούς είναι ο Λόπες, καθώς από τα τέσσερα του γκολ τα τρία είναι εκτός έδρας και μόνο το ένα εντός.

• Ο Βαλμπουενά έβαλε δύο γκολ μέσα κι ένα έξω, ο Μαντί ενώ από ένα γκολ μέσα σημείωσαν οι Βρουσάι, Παπασταθόπουλος, Φαντιγκά κι έξω ο Ονιεκούρου.

• Άλλη μία λεπτομέρεια: μόνο τρεις είναι οι παίκτες του Ολυμπιακού που έχουν σκοράρει πάνω από ένα γκολ με κεφαλιά! Ο Αραμπί κι ο Τικίνιο (από πέντε ο καθένας) κι ο Σισέ (τέσσερα)...

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x