Την πρώτη του προπόνηση στον Απόλλωνα Σμύρνης έκανε σήμερα ο Γιώργος Παράσχος.

Ο πολύπειρος Έλληνας τεχνικός, όπως αποκάλυψε χθες το sportfm.gr, είχε δεχτεί την πρόταση της διοίκησης των «κυανόλευκων» και βρισκόταν καθ'οδόν για την Αθήνα ώστε να αναλάβει την τεχνική ηγεσία και να διαδεχθεί τον Μπάμπη Τεννέ.

Το διαζύγιο με τον Τεννέ βγήκε χθες, με τον Παράσχο να κάνει σήμερα την πρώτη του προπόνηση. Μάλιστα, αυτό συνέβη υπό τις... ευλογίες του Βασίλη Γκαγκάτση, με τον νομικό εκπρόσωπο της ΠΑΕ να βρίσκεται στην προπόνηση, να τον παρουσιάζει στους ποδοσφαιριστές και να εκφράζει την πεποίθησή του πως η νέα σεζόν με τον 68χρονο τεχνικό θα πάει όπως πρέπει! Φυσικά, παρέα με τον Γιώργο Παράσχο θα είναι και ο Παναγιώτης Γκουτσίδης ως βοηθός του.

Η ανακοίνωση για τον Γιώργο Παράσχο είναι τυπικό θέμα, κάτι που θα συμβεί τις επόμενες ώρες, ενώ αναμένεται και η επισημοποίηση των ποδοσφαιριστών που έχουν υπογράψει συμβόλαια. Ο Αμπιόλα Ντάουντα και ο Ντομίνγκες ήταν οι πρώτοι, Σωτήρης Τσιλούλης, Μαρκ Φερνάντεθ και Βικίντας Σλίβκα έχουν υπογράψει επίσης, ενώ αναμένεται στην Αθήνα για να ενσωματωθεί στις προπονήσεις και ο Αντίλ Ράιλι. Ο Μαροκινός στόπερ που αγωνιζόταν στην Γουιντάντ, τα έχει βρει σε όλα με την Ελαφρά Ταξιαρχία και θα είναι ο τρίτος στόπερ που αποκτάτε μετά τους Ντομίγνκες και Λισγάρα.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube