Stoiximan Super League

Ανατροπή με Παράσχο που αναλαμβάνει τον Απόλλωνα - Τελειώνει ο Τεννές!

Προπονητής του Απόλλωνα πρέπει να θεωρείται ο Γιώργος Παράσχος, με τις πληροφορίες του sportfm.gr να αναφέρουν πως υπήρξε επαναπροσέγγιση από τη διοίκηση και συμφωνία με τον έμπειρο τεχνικό.

Τελικά... Παράσχος στο τιμόνι του Απόλλωνα!

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες του sportfm.gr, η διοίκηση της Ελαφράς Ταξιαρχίας είχε επαναπροσεγγίσει τον έμπειρο τεχνικό και αμφότεροι αποφάσισαν να πορευτούν μαζί τη νέα χρονιά, που βρίσκει τον Απόλλωνα Σμύρνης ξανά στην Super League 1. Κάτι που αυτή τη στιγμή από πλευράς «κυανόλευκων» δεν επιβεβαιώνεται, αλλά οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο Γιώργος Παράσχος είναι... καθ' οδόν για την Αθήνα!

Νωρίτερα, σε συμβούλιο που υπήρξε αποφασίστηκε να ολοκληρωθεί η συνεργασία με τον Μπάμπη Τεννέ που καθοδήγησε τον Απόλλωνα στα δύο μπαράζ με την Ξάνθη, όπου η Ελαφρά Ταξιαρχία κατάφερε με δύο νίκες να επιστρέψει στα «σαλόνια».

Το κλίμα για τον Μπάμπη Τεννέ τα τελευταία 24ωρα δεν ήταν το καλύτερο δυνατό εντός της ομάδας και οι σκέψεις για την αντικατάστασή του ήταν συνεχής.

Άλλωστε ο ιδιοκτήτης της ομάδας, Παναγιώτης Μονεμβασιώτης, έχει σε ιδιαίτερη εκτίμηση τον Γιώργο Παράσχο τόσο λόγω της μεγάλης του καριέρας όσο και από την περασμένη του θητεία στον Απόλλωνα πριν από δύο σεζόν. Έδωσε την εντολή για να γίνει η επαναπροσέγγιση και ο έμπειρος τεχνικός, που είχε αρχικά αρνηθεί να κοουτσάρει την ομάδα στα μπαράζ αφού δεν ήθελε να πάρει το ρίσκο, αποδέχτηκε τελικά την πρόταση των κυανόλευκων.

Κάπως έτσι, εξηγείται και το γεγονός πως σήμερα δεν υπήρξαν ανακοινώσεις μεταγραφών και πήραν... παράταση, αφού το θέμα του προπονητή «έκαιγε» τους ανθρώπους της ιστορικής ομάδας. Από αύριο, Τετάρτη, η Ελαφρά Ταξιαρχία θα συνεχίσει σε... κανονικούς ρυθμούς, με τις ανακοινώσεις για Ντάουντα, Ντομίνγκες, Μαρκ Φερνάντεθ να ακολουθούν, τον Τσιλούλη να ετοιμάζεται για υπογραφές και τον Σλίβκα να ετοιμάζει βαλίτσες για Ελλάδα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x