Η Πυλαία επικράτησε εύκολα του ΑΠΟΕΛ με 33-22, στην πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση για το 1ο γύρο του EHF European Cup και πλέον μένει να επαναλάβει το ίδιο και στον αγώνα της Κυριακής (18/9), για να συνεχίσει την ευρωπαϊκή πορεία της.

Θυμίζουμε πως αυτή είναι η πρώτη έξοδο σε ευρωπαϊκή διοργάνωση για την ομάδα της Πυλαίας, ενώ την είχε εξασφαλίσει μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας την περασμένη σεζόν απέναντι στην ΑΕΚ.

Ο αγώνας:


Από το πρώτο κιόλας ημίχρονο, η ομάδα της Θεσσαλονίκης κατάφερε να επιβληθεί στους «κιτρινομπλε» έχοντας καταφέρει να πάρει διαφορά τεσσάρων τερμάτων (5-1), μέσα στο πρώτο πεντάλεπτο του αγώνα και με τον Μανολούδη να πετυχαίνει τρία τέρματα της ομάδας του.

Με τη συμπλήρωση του 20λέπτου, η Πυλαία είχε ανεβάσει τη διαφορά στο +10 (14-4), με τον ΑΠΟΕΛ να μην μπορεί να αντιδράσει στην καλή αμυντική λειτουργεία των Θεσσαλονικιών. Η μεγάλη διαφορά έμεινε μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, με την Πυλαία να προηγείται 18-9 του ΑΠΟΕΛ, μετά από μισή ώρα αγώνα.

Στο δεύτερο ημίχρονο, αν και ο ΑΠΟΕΛ κατάφερε να βγάλει μια μικρή αντίδραση, η διαφορά που είχε χτίσει από το πρώτο ημίχρονο η ομάδα της Πυλαίας δεν του έδωσε το δικαίωμα να πλησιάσει και γνώρισε την ήττα με 11 γκολ διαφορά (33-22).

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube