Χάντμπολ

Έκανε το 2/2 κόντρα στον ΑΠΟΕΛ και πέρασε στην επόμενη φάση του EHF Cup η Πυλαία

Η Πυλαία επιβλήθηκε του ΑΠΟΕΛ (27-11) και στο δεύτερο παιχνίδι και κατάφερε να περάσει στη δεύτερη φάση του EHF European Cup, για πρώτη φορά στην ιστορία της.

Έγραψαν ιστορία οι παίκτες της Πυλαίας, καθώς όχι μόνο συμμετείχαν για πρώτη φορά σε ευρωπαϊκή διοργάνωση αλλά συνάμα πέρασαν άνετα στη δεύτερη φάση του EHF European Cup, μετά από τη νίκη με 27-11 επί του ΑΠΟΕΛ.

Θυμίζουμε πως η ομάδα της Θεσσαλονίκης είχε επικρατήσει και στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι το Σάββατο (17/9), με 33-22 επί της κυπριακής ομάδας.


Ο αγώνας


Όπως και στο χθεσινό παιχνίδι η Πυλαία είχε το πάνω χέρι από το ξεκίνημα της αναμέτρησης, καταφέρνοντας να αποκτήσει διαφορά πέντε τερμάτων στο πρώτο δεκάλεπτο του αγώνα (6-1). Η διαφορά είχε φτάσει μέχρι και το +7 (10-3), με τη συμπλήρωση 20 λεπτών. Στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου, ο ΑΠΟΕΛ κατάφερε να μειώσει την διαφορά στα 5 τέρματα (11-6).

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Μπάμπη Ανανιάδη, ανέβασε κι άλλο τον ρυθμό της, με την διαφορά να φτάνει στο +13 για τους Θεσσαλονικείς (22-9). Οι Κύπριοι δεν κατάφεραν ούτε και σήμερα να βγάλουν αντίδραση, με αποτέλεσμα η Πυλαία να πάρει τη νίκη και την πρόκριση με 27-11.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x