Όπως και στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι στο Βελιγράδι, έτσι και στον Πειραιά, ο Ερυθρός Αστέρας «λύγισε» τον Ολυμπιακό και πήρε τη νίκη 76-72 στο ΣΕΦ.

Ένα αποτέλεσμα που άφησε απόλυτα ικανοποιημένο τον προπονητή των Σέρβων, Ντέγιαν Ράντονιτς, ο οποίος με δηλώσεις του στάθηκε στην πολύ καλή εμφάνιση της ομάδας, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ντέγιαν Ράντονιτς:

«Πρώτα απ' όλα θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου για τη νίκη. Ειδικά σε αυτή τη χρονική στιγμή, είναι μια πολύ σημαντική νίκη για εμάς. Παίξαμε πραγματικά πολύ καλά απόψε.

Η άμυνα ήταν καλή και στο δεύτερο ημίχρονο κάτι παραπάνω. Επίσης η επίθεση μας ήταν καλύτερη στο δεύτερο μέρος σε σχέση με το πρώτο. Όπως εξήγησα, είναι μεγάλη νίκη για εμάς στη στιγμή που την πετυχαίνουμε».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Το πιο επιτυχημένο «αιώνιο» δίδυμο προπονητών: Ομπράντοβιτς και Μπαρτζώκας με τα περισσότερα βραβεία Coach of the Year!

GM Φενέρμπαχτσε: «Εμείς και η Εφές ζητήσαμε να μπει η Μπεσίκτας στην EuroLeague»

Ευρωλίγκα για Ομπράντοβιτς: «Επιστρέφει στον Παναθηναϊκό, όπου έχτισε δυναστεία και σήκωσε αμέτρητα τρόπαια»

Η Euroleague θυμήθηκε το σπουδαίο buzzer beater του Γκριγκόνις κόντρα στη Μονακό!

AS: «Η Ρεάλ Μαδρίτης πρέπει να υπογράψει το 10ετές συμβόλαιό της μέχρι τις 30 Ιουνίου»

Ευρωλίγκα: Σκέψεις για διεξαγωγή με μια ομάδα λιγότερη του χρόνου

«Στο EuroCup η Μονακό, τη θέση της στην Ευρωλίγκα παίρνει η Μπεσίκτας»!

«Να σηκώνεσαι κάθε φορά που πέφτεις»: Το βίντεο του Ολυμπιακού από τους πανηγυρισμούς για την Ευρωλίγκα!

Η απόλυτη διάκριση για τον Βεζένκοφ - Τον ανέδειξαν MVP και οι παίκτες της Euroleague

Στον Γουόκαπ το βραβείο «Fair Play» από την Ένωση Παικτών της EuroLeague