Εμφανώς απογοητευμένος με την ήττα του Παναθηναϊκού στην παράταση (94-88) από τη Φενέρμπαχτσε, ήταν ο Ντέγιαν Ράντονιτς.

Από ‘κει και πέρα, ο κόουτς του «τριφυλλιού» μίλησε για τις φάσεις στα τελευταία δευτερόλεπτα της κανονικής διάρκειας, αλλά στάθηκε και στη βελτιωμένη εικόνα των «πράσινων».

Αναλυτικά όσα είπε ο Μαυροβούνιος στη συνέντευξη Τύπου:

«Μετά από τα τελευταία παιχνίδια, μπορώ να πω ότι σήμερα παίξαμε καλύτερα από όλες τις άλλες φορές. Είχαμε την ευκαιρία να νικήσουμε. Στις τελευταίες φάσεις κάναμε κάποια λάθη. Πρέπει να δω κάποιες λεπτομέρειες, το τρίποντο (σ.σ. Γκούντουριτς), την τελευταία κατοχή (σ.σ. με τον Πονίτκα και τον Μπούκερ). Στην παράταση η Φενέρμπαχτσε έβαλε κάποια δύσκολα καλάθια και έτσι μας κέρδισε.

Μιλήσαμε πολύ τις τελευταίες μέρες, ήταν ξεκάθαρο για μένα ότι θα παίζαμε καλύτερα. Για εμάς, το πιο σημαντικό ήταν να βγούμε στο γήπεδο, να δώσουμε τα πάντα. Δυστυχώς είχαμε δυο σουτ για τη νίκη, όμως δεν τα καταφέραμε. Κάναμε αρκετά καλό παιχνίδι
».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Νιλικίνα για Παρτίζαν: «Πολλά έγιναν, πολλά ειπώθηκαν - Τώρα είμαι συγκεντρωμένος στον Ολυμπιακό»

Πετρίδης: «Ύπουλο το ματς με Μπάγερν, αλλά ο συγκεντρωμένος Παναθηναϊκός νικάει - Να βγει μπροστά ο Σορτς»

Ζέρβας: «Έτσι έφτασε ο Ολυμπιακός να είναι πολύ καλά – Το group therapy των παικτών»

Euroleague: Γαλλικός «εμφύλιος» και ματσάρες σε Μιλάνο, Ντουμπάι και Τελ Αβίβ

Μπάγερν-Παναθηναϊκός AKTOR: Αποστολή στο Μόναχο χωρίς Ναν για τους «πράσινους»

Μιλουτίνοφ: «Δεν περίμενα να κερδίσουμε με τέτοια διαφορά»

Πενιαρόγια: «Ήμασταν πολύ κακοί, ειδικά στην άμυνα - Να καταλάβουμε σε πόσο δύσκολη κατάσταση βρισκόμαστε»

Μπαρτζώκας: «Για εμάς ήταν σημαντικό να τελειώσουμε το παιχνίδι με σεβασμό στην Παρτίζαν»

Βεζένκοφ: «Ήταν ολοκληρωτική εμφάνιση, μακάρι να συνεχίσουμε έτσι»

Παπανικολάου: «Να συνεχίσουμε να διεκδικούμε όσα μας αξίζουν στο παρκέ»