Ολοκληρώθηκε ο δανεισμός του Λαζάρ Ραντζέλοβιτς στην Ουράλ και επιστρέφει στον Ολυμπιακό.

Ο Σέρβος μεσοεπιθετικός αγωνίστηκε τη φετινή σεζόν στη ρωσική ομάδα, μετρώντας 28 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και κύπελλο, με τρία γκολ και τέσσερις ασίστ. Ο δανεισμός του 25χρονου δεν θα επεκταθεί και με επίσημη ανακοίνωση η Ουράλ τον ευχαρίστησε για όσα πρόσφερε στο σύλλογο.

Η ανακοίνωση της ομάδας από την Ρωσία αναφέρει:

«Ο Λαζάρ Ραντζέλοβιτς φεύγει από το Ουράλ. Ο Σέρβος ποδοσφαιριστής επιστρέφει στον Ολυμπιακό.

Ο Λάζαρ μετακόμισε στον σύλλογό μας τον Σεπτέμβριο του 2022 και αμέσως ερωτεύτηκε τους οπαδούς της Ουράλ. Σε μια κρίσιμη στιγμή για την Ουράλ, ο Ραντζέλοβιτς έδειξε τις ικανότητές του και βοήθησε την ομάδα να ξεφύγει από την τελευταία θέση, να διατηρήσει άδεια διαμονής στο RPL World και να φτάσει στο τελικό στάδιο του FONBET Russian Cup. Και το υπέροχο γκολ του κόντρα στη Ροστόφ θα το θυμόμαστε για πολύ καιρό.

Ευχαριστούμε τον Λάζαρ για τη δουλειά, την αφοσίωση και τα συναισθήματα που μας χάρισε την περασμένη σεζόν. Θα χαρούμε πάντα να σας βλέπουμε στο Αικατερινούπολη
».

Ο Ολυμπιακός έφερε στην Ελλάδα το 2018 τον Ραντζέλοβιτς από τη Ραντνίτσκι Νις, ενώ πριν την Ουράλ είχε παραχωρηθεί δανεικός και στη Λεγανές.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τσακίρης: «Εμμονή για το πρωτάθλημα στην ΑΕΚ, καμία άλλη κουβέντα»

Νικολακόπουλος: «Τι κερδίζει, τι χάνει ο Ολυμπιακός από τον τελικό του Κυπέλλου…»

Αθανασίου: «Οι αποφάσεις στο τέλος της σεζόν - Ποιες οι μεταγραφικές αναζητήσεις του Παναθηναϊκού»

Νίκολιτς για το Μουσείο της ΑΕΚ: «Ένιωσα σύνδεση με τη μεγάλη Ιστορία του συλλόγου - Δεν έχω ξανασυναντήσει κάτι τέτοιο»

«Ολυμπιακός, Άντερλεχτ και Νις εξετάζουν την περίπτωση του Ντιαλό»

ΑΕΚ: Ανεβάζει ρυθμούς ο Γιόβιτς και «γκαζώνει» για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

Ολυμπιακός: Ανοίγει ο φάκελος στόπερ και... μάχη για Τσάπρα ενόψει καλοκαιριού

Τσακίρης: «Οι… υποστηρικτικοί πρωταγωνιστές της ΑΕΚ - Δεδομένα ανοιχτή και η προπόνηση πριν τον Παναθηναϊκό»

Τσανάκας: «Κάθε ματς θα είναι το σημαντικότερο από εδώ και πέρα για τον Ολυμπιακό»

«Να φέρουμε τον Ατρόμητο εκεί που ήταν για χρόνια»: Έδεσαν Κέρκεζ και χτίζουν γύρω του οι Περιστεριώτες!